"Régi idők nevelői"
2019. június 06. csütörtök, 08:58

 

 

Hagyománnyá vált a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézményének kezdeményezése, hogy a szarvasi campus, a pedagógusképző kar, és a Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda egykori és jelenkori dolgozói, nevelők, oktatók, technikai munkatársak találkozzanak minden évben a Pedagógus nap tájékán, egy közös estebédre, és a régi idők elbeszélésére, a jelenkor eredményeinek beszámolására. 

 

Bővebben...
 
Modern Óvoda – Óvodapedagógusok Találkozója és Óvodai Jó Gyakorlatok Fóruma
2019. június 05. szerda, 12:13

 

 

Idén először, 2019. május 23-24. között került megrendezésre a „Modern Óvoda – Óvodapedagógusok Országos Találkozója és Óvodai Jó Gyakorlatok Fóruma” című konferencia. A rendezvény célja, hogy a magyarországi és határon túli óvodapedagógusok számára egy olyan platformot hozzon létre, amely személyes szakmai diskurzust tesz lehetővé, és ezáltal szolgálja a pedagógiai módszertani fejlesztések minél szélesebb körű megosztásának lehetőségét.

Bővebben...
 
Meghívó Baráth Nóra festőművész Part és kút festészeti élmények c. bemutatkozására
2019. június 04. kedd, 10:28

 

 

  

Bővebben...
 
Virágültetés a Bolza-kastély udvarán
2019. május 29. szerda, 08:48

 

  Nem a hibákat, hanem a lehetőségeket kereste a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara, amikor arra vállalkozott, hogy megszépíti a település emblematikus épületének belső udvarát. Egy központi pályázaton nagyobb összeget nyertek, amelynek egy részét virágültetésre fordították. A szomorú eperfa körüli területre 2019. április 30-án közel százhúsz virág került.

 

Bővebben...
 
Hallgatónk sikeres szereplése a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokságon
2019. május 29. szerda, 08:29

 

 

2019.május 26-án megrendezésre került a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Atlétikai Bajnoksága, ahol a Gál Ferenc Főiskola színeit képviselve 400 méter gátfutásban 3. helyezést ért el Nyeste Ágnes Anita 3. évfolyamos óvodapedagógus hallgatónk.


Büszkék vagyunk Rá!


 

Bővebben...
 
Emléktábla avatás Lengyel Béla altábornagy tiszteletére
2019. május 28. kedd, 09:35

 

  Emléktáblát állítottak Lengyel Béla altábornagy emlékére pénteken. A volt varsói katonai attasé tiszteletére a varsói díszőrség és a magyar díszegység egy része is felvonult a Lengyel-palotánál, ahol díszsortűzzel tisztelegtek a II. világháborús hős előtt.


 

Bővebben...
 
Végzős hét 2019
2019. május 27. hétfő, 10:37

 

  Ahogyan minden évben, ennek a tanévnek is az utolsó hete a végzős hallgatóinkról a kar búcsúztató oktatóiról és dolgozókról szólt. 2019. május 6 – 10-ig tartó „Végzős hét” alkalmával búcsúztak el a harmad- és negyedéves hallgatók a Karon eltöltött emlékezetes évektől. A hét folyamán az oktató pedagógusokkal, hallgatótársaikkal megható alkalmakon zárták a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán töltött közös időt.


 

Bővebben...
 
Duplázott a Vodafone: Idén már 13.000 diákot lát el a Digitális Iskola Program
2019. május 17. péntek, 12:33

 

 

A 2019/2020-as tanévben a Vodafone Magyarország Alapítvány újabb iskolákat von be a Digitális Iskola Programba, ezáltal közel a duplájára, azaz 13.000-re emelkedik a digitális kompetenciafejlesztésben és internetbiztonsági képzésben részt vevő gyerekek száma.


A Program célja, hogy fejlessze a hátrányos helyzetű térségekben tanuló diákok digitális tudását és élménnyé tegye a tanulást.


 

Bővebben...
 
Meghívó Lengyel Béla altábornagy emléktáblájának avatására
2019. május 16. csütörtök, 10:28

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt 2019. május 24-én

 

Lengyel Béla altábornagy


emléktáblájának avatására.A RENDEZVÉNY FŐVÉDNÖKEI:


Dr. Benkő Tibor
honvédelmi miniszter


Mariusz Blaszczak
Lengyelország honvédelmi minisztere

  

Bővebben...
 
Erasmus+ Oktatói mobilitás a grazi katolikus pedagógiai főiskolán
2019. május 06. hétfő, 09:45

 

  Dr. Szilvássy Orsolya a grazi Kirliche Pädagogische Hochschule intézményében vett részt Erasmus oktatói mobilitáson 2019. április 30. és május 3. között, ahol a tanórákon kívül is nyílt lehetőség arra, hogy betekintsen a szakmai munkába: május 3-án az „Evidenzbasierte Leseförderung in Schulen” projekt zárószimpóziuma keretében szakmai beszélgetések és workshopok részese lehetett.


 

Bővebben...
 


2. oldal / 35

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.