Dr. Lipcsei Imre dékán előadása a "Staféta táborban"
2019. június 25. kedd, 08:18

 

  A Magyar Pedagógiai Társaság Orosházán tartotta hagyományos „Staféta táborát”. A három napos program első előadását Dr. Lipcsei Imre, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar dékánja tartotta, a Régió pedagógiai hagyományai címmel.
Bővebben...
 
Diplomakiosztó a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2019. június 24. hétfő, 14:48

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara június 22-én tartotta tanévzáró, diplomakiosztó ünnepségét, melyen 149 végzett hallgató Dr. Kozma Gábortól a Főiskola rektorától és Dr. Lipcsei Imrétől a Pedagógiai Kar dékánjától vehette át oklevelét. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Homoki Andrea a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Kar dékán asszonya, Dr. Vincze Gábor a GFF Gazdasági Kar dékánja, Tolnai Péter a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke, a Békés Megyei Kormányhivatalt képviselő Gaál Roland hivatalvezető, Babák Mihály Szarvas város polgármestere, Hodálik Pál Szarvas város alpolgármestere, Földesi Zoltán főtanácsnok, Lázár Zsolt esperes, valamint a Gál Ferenc Főiskola intézményeihez tartozó vezetőkollégák.
Bővebben...
 
Meghívó Baráth Nóra festőművész Part és kút című kiállításának megnyitójára
2019. június 13. csütörtök, 09:48

 

 

A szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum tisztelettel meghívja Önt és barátait 2019. június 21-én 18 órára

 

Baráth Nóra

 

festőművész

 

Part és kút

 

című kiállításának megnyitójára a Ruzicskay Alkotóházba. A kiállítást megnyitja Nagy Otília festőművész.

 

Bővebben...
 
Sporttudományi kongresszus Nyíregyházán
2019. június 11. kedd, 08:13

 

 

Nyíregyházán, a Nyíregyházi Egyetemen 2019.június 5-7-e között rendezték meg a 16. Országos Sporttudományi Kongresszust. A több mint kétszáz sportszakember részvételével zajlott eseményt immáron második alkalommal rendezte meg az intézmény. A résztvevők sportszakmai és sporttudományi előadások keretein belül ismerkedhettek meg a hazai sporttudományos kutatások legfrissebb eredményeivel. 

Bővebben...
 
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat a 2019/2020. tanévre
2018. június 07. csütörtök, 13:29

 

 

 

Az oktatásért felelős miniszter NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJAT adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.

Az ösztöndíj adományozásának rendjét és feltételeit a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv.) 114/D. §, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) tartalmazza.


A pályázat beadási határideje: 2019. július 1.


A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat részletes útmutatója megtekinthető ITT.

 

 

 
"Régi idők nevelői"
2019. június 06. csütörtök, 08:58

 

 

Hagyománnyá vált a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézményének kezdeményezése, hogy a szarvasi campus, a pedagógusképző kar, és a Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda egykori és jelenkori dolgozói, nevelők, oktatók, technikai munkatársak találkozzanak minden évben a Pedagógus nap tájékán, egy közös estebédre, és a régi idők elbeszélésére, a jelenkor eredményeinek beszámolására. 

 

Bővebben...
 
Modern Óvoda – Óvodapedagógusok Találkozója és Óvodai Jó Gyakorlatok Fóruma
2019. június 05. szerda, 12:13

 

 

Idén először, 2019. május 23-24. között került megrendezésre a „Modern Óvoda – Óvodapedagógusok Országos Találkozója és Óvodai Jó Gyakorlatok Fóruma” című konferencia. A rendezvény célja, hogy a magyarországi és határon túli óvodapedagógusok számára egy olyan platformot hozzon létre, amely személyes szakmai diskurzust tesz lehetővé, és ezáltal szolgálja a pedagógiai módszertani fejlesztések minél szélesebb körű megosztásának lehetőségét.

Bővebben...
 
Meghívó Baráth Nóra festőművész Part és kút festészeti élmények c. bemutatkozására
2019. június 04. kedd, 10:28

 

 

  

Bővebben...
 
Virágültetés a Bolza-kastély udvarán
2019. május 29. szerda, 08:48

 

  Nem a hibákat, hanem a lehetőségeket kereste a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara, amikor arra vállalkozott, hogy megszépíti a település emblematikus épületének belső udvarát. Egy központi pályázaton nagyobb összeget nyertek, amelynek egy részét virágültetésre fordították. A szomorú eperfa körüli területre 2019. április 30-án közel százhúsz virág került.

 

Bővebben...
 
Hallgatónk sikeres szereplése a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokságon
2019. május 29. szerda, 08:29

 

 

2019.május 26-án megrendezésre került a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Atlétikai Bajnoksága, ahol a Gál Ferenc Főiskola színeit képviselve 400 méter gátfutásban 3. helyezést ért el Nyeste Ágnes Anita 3. évfolyamos óvodapedagógus hallgatónk.


Büszkék vagyunk Rá!


 

Bővebben...
 


2. oldal / 36

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.