Szalagtűző rendezvény
2017. december 04. hétfő, 09:35

 

 

2017. november 29-én az I. éves hallgatók szalagtűző rendezvényén vehettek részt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar oktatói, dolgozói, a gyakorlóintézmény óvodapedagógusai és tanítói valamint a könyvtár dolgozói a hallgatókkal karöltve.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakgimnázium és Szakközépiskolában Szarvason
2017. november 28. kedd, 13:34

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2017. november 27-én tartott felvételi tájékoztatót Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakképző Intézményében Szarvason az iskola által szervezett Pályaorientációs Napon.

Bővebben...
 
A Szalvátor nővérek látogatása a Pedagógiai Karon
2017. november 27. hétfő, 11:16

 

 

November 21-én Kultúra és hivatás címmel tartottak nekünk interaktív beszélgetős estet a szegedi Szalvátor rendi szerzetesnővérek: Jyohi Jampana és Anna Maria Pelka.


Dr. Lipcsei Imre dékán úr meghívására Jyothi és Anna Maria - akik missziós nővérként civil munkájuk mellett évtizedek óta fiatalokkal foglalkoznak - valami egészen különlegessel készültek hozzánk erre az estére.

Bővebben...
 
Kari "Mesemondó verseny"
2017. november 27. hétfő, 11:06

 

  A korábban nagy hagyományokkal rendelkező kari Mesemondó verseny, ha nem is 100 éves Csipkerózsika álmából ébredt fel, de néhány év kihagyás után éledt újra 2017. november 22-e délutánján.
Bővebben...
 
Mester és Tanítványa – Egészségre nevelés, egészségmegőrzés - A Magyar Tudomány Ünnepe a Pedagógiai Karon
2017. november 23. csütörtök, 15:33

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából „A tudomány az ember jövőjében” címmel rendezte meg a „Mester és Tanítványa” tudományos ülését, 2017.11.21-én. Földesi Zoltán, Szarvas város főtanácsnoka köszöntötte az ülés résztvevőit. Ezt követte az oktatók és hallgatók közös bemutatója. Dr. Fest Sarolta főiskolai tanár előadásában az óvodáskorú gyerekek motoros teljesítményének összehasonlító vizsgálatáról hallhattunk.
Bővebben...
 
Az emberi lélek virágai
2017. november 20. hétfő, 13:12

 

 

Igazi lélekemelő események színhelye volt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara: 2017. november 15–16-án határainkon túli és hazai egyetemek és főiskolák pedagógusjelölt hallgatói és kísérő tanárai a szarvasi kar meghívására kétnapos kulturális rendezvényen vettek részt.

A környező országok felsőoktatási intézményeit a komáromi, beregszászi, nagyváradi és szabadkai, a magyarországi főiskolákat pedig a nagykőrösi és szarvasi hallgatók képviselték – közel negyvenen.

Bővebben...
 
Ahol mindenki dobogós lett
2017. november 21. kedd, 08:56

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2017. november 13-án délután 15.00 órakor játékos sportdélutánt szervezett.

A sportdélután zenés bemelegítéssel kezdődött, tanító szakos hallgató vezetésével. A mindenki által jól ismert zene megadta a kellő hangulatot a sportoláshoz.

Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2017. november 17. péntek, 12:44

 

  2017. november 17-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető tájékoztatta a 2017/18-as tanévi felvételi iránt érdeklődőket a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Kar és a Főiskola által indítani kívánt szakokról, és a várható pontszámítási módokról.
Bővebben...
 
„Verselni Arany” Versmondó verseny
2017. november 17. péntek, 12:34

 

  Az „Arany év”-hez kapcsolódóan 2017. november 10-én került megrendezésre a ”SZARVASÉRT” Alapítvány versmondó versenye öt kategóriában: óvoda, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskola és főiskola, egyetem. A főiskola, egyetem kategóriában intézményünket öt hallgató képviselte: Berta Orsolya, Cseh Bettina, Lakatos Lilla, Lővei Lili és Sörös Bernadett.
Bővebben...
 
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban részesült karunk hallgatója
2017. november 09. csütörtök, 13:42

 

 

2017. szeptember 15-én Szegeden, a Gál Ferenc Főiskola tanévnyitóján Molnár Anett, a Pedagógiai Kar másodéves hallgatója tanulmányi és közösségi munkája elismeréséül nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban részesült.


A hallgató az oklevelet a tanévnyitó ünnepségen vehette át.

 

 

 


11. oldal / 30

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.