Felvételi tájékoztató a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnáziumban
2016. február 04. csütörtök, 12:40

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2016. február 4-én tartott felvételi tájékoztatót a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnáziumban a végzős, illetve a végzés előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a szakokról, a központi felvételi eljárásról és a felvételi követelményekről szólt. A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését.
Bővebben...
 
Agrár - mérnöktanár képzés a Pedagógiai Karon
2016. január 25. hétfő, 12:46

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara Agrár - mérnöktanár 4 féléves mesterképzést hirdet levelező tagozaton Szarvason a GFF mezőtúri tangazdaságának gyakorlati hátterén.

Az Agrár - mérnöktanár MA képzésre gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, mezőgazdasági mérnök, mezőgazdasági szakoktató végzettséggel lehet jelentkezni a felvi.hu internetes oldalon 2016. február 15-ig központi felvételi eljárásban. BŐVEBBEN

 

 

 
Jelentkezz a Gál Ferenc Főiskolára!
2016. január 25. hétfő, 09:42

 

  Pedagógus és agrárÚJ!!! szakokra a felvi.hu-n keresztül február 15-ig vár jelentkezéseket a Gál Ferenc Főiskola BŐVEBBEN

 

 

 
A Pedagógiai Kar diplomát adó képzései
2016. január 25. hétfő, 09:41

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2016. febrár 15-i jelentkezési határidővel csecsemő– és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító diplomát adó alapképzéseket (BA), valamint agrár - mérnöktanár mesterképzést indít. A képzéseket tartalmazó "felvételi tájékoztató" megtekinthető ITT.


További információk megtekinthetőek a Felvételizőknek menüpontban.

 

 

 
Vendégeink voltak nyugdíjas munkatársaink
2016. január 20. szerda, 10:04

 

  Hosszú évtizedekre visszanyúló hagyomány a Pedagógiai Kar életében, hogy az adventi időszakban meghívjuk nyugdíjasainkat egy teadélutánra, s ennek keretében tájékoztatjuk volt munkatársaikat a velünk történt eseményekről. A 2015-ös esztendő ezen időszakában azonban több olyan, a Kar életét jelentősen befolyásoló esemény, döntés is folyamatban volt még decemberben, amely miatt ezt az ünnepséget 2016 januárjára halasztottuk.
Bővebben...
 
Tanulmánykötet az MTA könyvkiadási pályázatának támogatásával Gurka Dezső szerkesztésében
2016. január 11. hétfő, 13:43

 

  2015 novemberében jelent meg Gurka Dezső szerkesztésében, az MTA könyvkiadási pályázatának támogatásával a Deutsche und ungarische Mineralogen in Jena című tanulmánykötet. A könyv magyar és német szerzők által írott tanulmányai a 18–19. századi jénai peregrinációval és a német-magyar kulturális kapcsolatok ásványtani, illetve természetfilozófiai vonatkozásaival foglalkoznak.
Bővebben...
 
A harmadik adventi gyertya meggyújtása a Pedagógiai Karon
2015. december 22. kedd, 17:26

 

  2015. december 14-én, a vizsgaidőszak indítása képpen a harmadik adventi gyertyánk meggyújtásával kezdtük a napot. Az öröm vasárnapjára emlékezvén a bevezető sorok után egy adventi vers következett, amelyet Dr. Lipcseiné Czifra Magdolna, karunk Gazdasági Hivatalának, vezetője, személyügyi referense adott elő. A kis Jézus érkezésére hangoló sorokat követően Jancsó Brigitta tolmácsolásában hallhattuk Pál apostolnak a Korintusiakhoz írt első leveléből a Szeretet himnuszát, amely irányt mutat nekünk a szeretet helyes cselekedeteiben.
Bővebben...
 
Adventi hangverseny
2015. december 14. hétfő, 12:16

 

  Minden esztendő decemberében ország-világ készül a karácsonyra. Figyelmünk középpontjába kerül az eljövetel (advent) – Jézus Krisztus eljövetelének várása.
Főiskolánk hallgatói hosszú évek óta hangversennyel teszik ünnepibbé, emelkedettebbé ezt az időszakot. A félév folyamán tanult énekes és hangszeres darabokból állítjuk össze koncertünket.

Nagy örömünkre az idén csordultig megtelt a második emeleti előadónk.

 
Bővebben...
 
A második adventi gyertya meggyújtása a Pedagógiai Karon
2015. december 08. kedd, 17:23

 

  2015. december 8-án meggyújtottuk a Pedagógiai Kar adventi koszorúján a második gyertyát is. A rövid kis műsorban Jancsó Brigitta bevezető sorai után Markóth Nikoletta, elsőéves tanító szakos hallgatótól Izajás próféta könyvéből olvasott fel egy buzdító részletet: „Készítsetek utat a pusztában az Úrnak, egyengessétek Istenünk ösvényét a sivatagon át!” (Iz 40,3). Ezután Puskás András másodéves tanító szakos hallgató elevenítette meg a Négy adventi gyertya történetét számunkra.
Bővebben...
 
Tanítási Verseny 2016 - Felhívás
2015. december 07. hétfő, 13:07

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet végzős tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret és testnevelés, matematika és ének-zene tantárgyakból.


A részletes felhívás megtekinthető ITT.

 

 

 


19. oldal / 25

Képgaléria

 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ


MEGHOSSZABBÍTVA


2018. JÚLIUS 31-IG!

 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.