Az emberi lélek virágai
2017. november 20. hétfő, 13:12

 

 

Igazi lélekemelő események színhelye volt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara: 2017. november 15–16-án határainkon túli és hazai egyetemek és főiskolák pedagógusjelölt hallgatói és kísérő tanárai a szarvasi kar meghívására kétnapos kulturális rendezvényen vettek részt.

A környező országok felsőoktatási intézményeit a komáromi, beregszászi, nagyváradi és szabadkai, a magyarországi főiskolákat pedig a nagykőrösi és szarvasi hallgatók képviselték – közel negyvenen.

Bővebben...
 
Ahol mindenki dobogós lett
2017. november 21. kedd, 08:56

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2017. november 13-án délután 15.00 órakor játékos sportdélutánt szervezett.

A sportdélután zenés bemelegítéssel kezdődött, tanító szakos hallgató vezetésével. A mindenki által jól ismert zene megadta a kellő hangulatot a sportoláshoz.

Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2017. november 17. péntek, 12:44

 

  2017. november 17-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető tájékoztatta a 2017/18-as tanévi felvételi iránt érdeklődőket a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Kar és a Főiskola által indítani kívánt szakokról, és a várható pontszámítási módokról.
Bővebben...
 
„Verselni Arany” Versmondó verseny
2017. november 17. péntek, 12:34

 

  Az „Arany év”-hez kapcsolódóan 2017. november 10-én került megrendezésre a ”SZARVASÉRT” Alapítvány versmondó versenye öt kategóriában: óvoda, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskola és főiskola, egyetem. A főiskola, egyetem kategóriában intézményünket öt hallgató képviselte: Berta Orsolya, Cseh Bettina, Lakatos Lilla, Lővei Lili és Sörös Bernadett.
Bővebben...
 
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban részesült karunk hallgatója
2017. november 09. csütörtök, 13:42

 

 

2017. szeptember 15-én Szegeden, a Gál Ferenc Főiskola tanévnyitóján Molnár Anett, a Pedagógiai Kar másodéves hallgatója tanulmányi és közösségi munkája elismeréséül nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban részesült.


A hallgató az oklevelet a tanévnyitó ünnepségen vehette át.

 

 

 
Lonovics László nemzetközi és országos kiállításai
2017. október 10. kedd, 08:27

 

  Lonovics László főiskolai docens két nemzetközi és két országos kiállításon szerepel alkotásaival: a Magyar Elektrográfiai Társaság  párizsi bemutatkozásán, Németh Géza, Orvos András és Szemethy Imre képzőművészekkel együtt a szlovéniai Rogaska Slatina Anina Galériájában, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének Káosz és Rend című országos tárlatán és a Magyar Elektrográfiai Társaság Folyófények című budapesti kiállításán.
Bővebben...
 
DJP Hálózat I. Országos Szakmai Találkozója
2017. október 10. kedd, 13:42

 

  Karunk öt oktatója, mint e-tanácsadó, mentor vett részt 2017. október 9-én a DJP Hálózat I. Országos Szakmai Találkozóján, Budapesten. A konferenciát Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért Felelős Miniszterelnöki Biztos nyitotta meg.
Bővebben...
 
Felhívás mesemondó versenyre
2017. október 05. csütörtök, 13:38

 

 

Jelentkezőket várunk intézményünk mesemondó versenyére, amelyet 2017. november 22-én 15 órai kezdettel tartunk.

A versenyzőknek könyv nélkül kell elmondaniuk egy szabadon választott magyar népmesét.

Jelentkezni Dr. Katona Krisztinánál lehet, a szabadon választott mese címének és forrásának megadásával.

 

 

 
Egészségfejlesztő mentálhigiéné 3 féléves szakirányú továbbképzési szak Gyulán, a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán
2017. október 05. csütörtök, 09:57

 

 

Egészségfejlesztő mentálhigiéné szakirányú továbbképzés a
 

Gál Ferenc Főiskola

Egészség- és Szociális Tudományi Karán, Gyulán


Pedagógusképzés, társadalomtudomány, bölcsészettudomány, orvos- és egészségtudomány, sporttudomány, hitéleti képzési területen alapfokozatú végzettséggel rendelkezők részére

Bővebben...
 
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2017. szeptember 26. kedd, 08:27

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán a hagyományoknak megfelelően idén is köszöntötték a díszdiplomás pedagógusokat. A 2017. szeptember 23-i ünnepségen a Főiskola, a megye, a város elöljárói előtt vehették át arany, gyémánt, vas, rubin és gránit diplomájukat a szarvasi pedagógusképzéshez kötődő nyugdíjas pedagógusok.
Bővebben...
 


3. oldal / 21

Adventi programok

Képgaléria

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.