Opera nagykövet előadása a Pedagógiai Karon
2015. november 11. szerda, 13:37

 

 

Főiskolánk zsúfolásig telt nagyelőadójában november 5-én, csütörtökön egy órán át az operairodalom jelentősebb operáiból válogatott legnagyszerűbb áriák dallamai csendültek fel a legkiválóbb operaénekesek tolmácsolásában, videó felvételek segítségül hívásával.
Clementis Tamás a Magyar Állami Operaház magánénekese, opera nagykövet, változatos összeállítást készített, törekedve arra, hogy előadásával minél inkább felkeltse a jelenlévők érdeklődését a klasszikus zene egyik legkedveltebb műfaja, az opera iránt.

 

Bővebben...
 
Ünnepi mécsestartók készítése
2015. november 06. péntek, 09:28

 

  2015. november 4-én a Pedagógiai Kar kollégista hallgatóinak egyedi mécsestartók készítésére nyílt lehetőségük a Lelkes Klub által szervezett kézműves alkalmon. A résztvevők számára a szebbnél szebb, különleges díszítési technikákat ígérő dekorációs anyagokat a kollégiumi alapból biztosították. Pauszpapírral, mintás lyukasztókkal, krepp-papírral, csipkével, szalagokkal és más alapanyagokkal dolgozhattak az adventi időszakra is hangolódván. Az alkotás és a kreativitás kibontakoztatásának lehetősége idén is szép számmal vonzotta a hallgatókat.
Bővebben...
 
Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben - Szakmai tanácskozás a Pedagógiai karon
2015. október 26. hétfő, 17:08

 

  2015. október 20-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete (SZEGEPI), Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéje, valamint a Szarvasi Pedagógusképzésért Alapítvány közös szervezésében került megrendezésre a Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben című konferencia.
Bővebben...
 
Tanévnyitó a Szent Klára Templomban
2015. október 13. kedd, 15:36

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2015. szeptember 16-án tartotta Tanévnyitó Ünnepségét. Sorrendben másodjára adott helyet a Szent Klára Templom az ünnepségnek, azonban először indult az év a Katolikus Templomban egy lezárt tanév után.
Bővebben...
 
Koktélparty a Lelkes Klub és a HÖK szervezésében
2015. október 13. kedd, 10:33

 

 

2015. október 7-én este karibi hangulat, különböző koktélok, valamint  izgalmas kocka – és kártyajátékok várták a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának kollégista hallgatóit.

A második alkalommal megrendezett alkoholmentes Koktél partyn a karibi kókuszos-ananászos Piña Coladat, a Bora Bora szigetéről elnevezett gránátalmás-ananászos koktélt és egy különleges őszi almaitalos koktélt kóstolhatták meg a résztvevők.

Bővebben...
 
A Rózsahegyi Katolikus Egyetem kollégáinak látogatása a GFF Pedagógiai Karán
2015. október 13. kedd, 08:36

 

  2015. október 12-én négy szlovák kolléga érkezett karunkra a Rózsahegyi Katolikus Egyetem "Jurej Pales" Intézetéből, Lőcséről. Az intézet vezetője, Beáta Akimjaková és kollégái, Ludmila Krajcíriková, Marta Oravcová és  Ivana Rochovská bemutatták az intézetüket, felvázolták az együttműködés lehetőségeit. A pedagógiai kar részéről a prezentáción részt vett a kar vezetése, több oktatója, valamint a szarvasi gyakorló iskola és óvoda több pedagógusa.
Bővebben...
 
Díszdiplomák átadása a Pedagógiai Karon
2015. október 13. kedd, 08:18

 

  Szép tradíció a felsőoktatásban, hogy a hosszú évtizedekkel ezelőtt diplomát szerző pedagógusok díszoklevelet kapnak az Alma Matertől.  Ezt a hagyományt folytatva a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán 2015. szeptember 26-án arany, gyémánt, vas és rubint diplomákat adtak át az 50, 60, 65 és 70 éve végzettek számára.
Bővebben...
 
Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben - Szakmai tanácskozás a Pedagógiai karon
2015. október 05. hétfő, 08:35

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társasága, a Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéje és a Szarvasi Pedagógusképzésért Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és a Kollégáit a
 

Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben


című szakmai tanácskozására.

Bővebben...
 
Lelkes Tábor Szarvason
2015. július 08. szerda, 10:29

 

 

2015. június 23-26. között első alkalommal került megrendezésre Szarvason a Holt-Körös partján a Gál Ferenc Főiskola és a Szent Klára Plébánia Lelkes Tábora.

A családias hangulatban zajló táborban a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub tagjai és a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészséget képviselő két vendég vett részt. A tábort Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes asszony nyitotta meg útravaló gondolataival.

Bővebben...
 
Kiváló előadók, gazdag programok a XLII. Óvodapedagógiai Nyári Egyetemen
2015. július 02. csütörtök, 07:55

 

  Ritka gazdag három szakmai napot zárt a XLII. Óvodapedagógusok Nyári Egyeteme, ahol hetedik éve foglalkoznak az óvodapedagógusok a kora gyermekkori tehetségígéretek elméletével és gyakorlatával A mostani egyetem témája is ezen belül: „Az óvoda és a család együttgondolkodása a gyermekek legjobb adottságairól és érdeklődéséről” szólt.
Bővebben...
 


21. oldal / 25

Képgaléria

 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ


MEGHOSSZABBÍTVA


2018. JÚLIUS 31-IG!

 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.