Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozója – KELET 2016 Szegeden
2016. február 11. csütörtök, 13:15

 

  2016. február 5-7. között felejthetetlen élményben lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a szegedi KELET-re. A Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozóját idén a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség szervezte meg. Az eseményen mintegy háromszáz résztvevő gyűlt össze, köztük egyetemisták, főiskolások, lelkészségek vezetői, papok, szerzetesek.
Bővebben...
 
Regionális képzési és kutatási konzorcium Mezőtúron
2016. február 10. szerda, 09:45

 

 

A mezőtúri Városháza dísztermében február 10-én ünnepélyes körülmények között írták alá a Regionális Duális Képző és Technológiai Kutató-Fejlesztő Központ Konzorcium alapító okiratát.

A 40 alapító tagból 32 tag képviselői ezen alkalommal látták el kézjegyükkel a dokumentumot, a többiek aláírására külön kerül sor. Nem tudott jelen lenni, de külön üzeneteikben üdvözölték az aláírást az AXIAL Kft., a LINAMAR Zrt. és a RAFI Hungária Kft. vezetői.

Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2016. február 05. péntek, 12:53

 

  2016. február 5-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát. Jancsó Brigitta ismertette a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub tevékenységét, programjait a 2015/16-os tanévi felvételi iránt érdeklődőknek. Dr. Fazekas Kornél a Diákhitel Központ munkatársa a diákhitel felvételének lehetőségeiről és az ezzel járó felelősségről szólt. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető tájékoztatta a megjelenteket a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Kar és a Főiskola által indítani kívánt szakokról, és a várható pontszámítási módokról.
Bővebben...
 
Házszentelés a Pedagógiai Kar épületeiben
2016. február 05. péntek, 08:21

 

  2016. február 3-án házszenteléssel kezdtük a napot a Pedagógiai Karon. Ebből az alkalomból ellátogatott hozzánk Seidl Ambrus katolikus plébános, hogy Isten áldását kérje és közvetítse a Kar épületeire, termeire, irodáira, de legfőbbképpen a bennük tanulókra és dolgozókra.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnáziumban
2016. február 04. csütörtök, 12:40

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2016. február 4-én tartott felvételi tájékoztatót a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnáziumban a végzős, illetve a végzés előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a szakokról, a központi felvételi eljárásról és a felvételi követelményekről szólt. A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését.
Bővebben...
 
Agrár - mérnöktanár képzés a Pedagógiai Karon
2016. január 25. hétfő, 12:46

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara Agrár - mérnöktanár 4 féléves mesterképzést hirdet levelező tagozaton Szarvason a GFF mezőtúri tangazdaságának gyakorlati hátterén.

Az Agrár - mérnöktanár MA képzésre gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, mezőgazdasági mérnök, mezőgazdasági szakoktató végzettséggel lehet jelentkezni a felvi.hu internetes oldalon 2016. február 15-ig központi felvételi eljárásban. BŐVEBBEN

 

 

 
Jelentkezz a Gál Ferenc Főiskolára!
2016. január 25. hétfő, 09:42

 

  Pedagógus és agrárÚJ!!! szakokra a felvi.hu-n keresztül február 15-ig vár jelentkezéseket a Gál Ferenc Főiskola BŐVEBBEN

 

 

 
A Pedagógiai Kar diplomát adó képzései
2016. január 25. hétfő, 09:41

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2016. febrár 15-i jelentkezési határidővel csecsemő– és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító diplomát adó alapképzéseket (BA), valamint agrár - mérnöktanár mesterképzést indít. A képzéseket tartalmazó "felvételi tájékoztató" megtekinthető ITT.


További információk megtekinthetőek a Felvételizőknek menüpontban.

 

 

 
Vendégeink voltak nyugdíjas munkatársaink
2016. január 20. szerda, 10:04

 

  Hosszú évtizedekre visszanyúló hagyomány a Pedagógiai Kar életében, hogy az adventi időszakban meghívjuk nyugdíjasainkat egy teadélutánra, s ennek keretében tájékoztatjuk volt munkatársaikat a velünk történt eseményekről. A 2015-ös esztendő ezen időszakában azonban több olyan, a Kar életét jelentősen befolyásoló esemény, döntés is folyamatban volt még decemberben, amely miatt ezt az ünnepséget 2016 januárjára halasztottuk.
Bővebben...
 
Tanulmánykötet az MTA könyvkiadási pályázatának támogatásával Gurka Dezső szerkesztésében
2016. január 11. hétfő, 13:43

 

  2015 novemberében jelent meg Gurka Dezső szerkesztésében, az MTA könyvkiadási pályázatának támogatásával a Deutsche und ungarische Mineralogen in Jena című tanulmánykötet. A könyv magyar és német szerzők által írott tanulmányai a 18–19. századi jénai peregrinációval és a német-magyar kulturális kapcsolatok ásványtani, illetve természetfilozófiai vonatkozásaival foglalkoznak.
Bővebben...
 


23. oldal / 30

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.