Sportnap
2016. szeptember 26. hétfő, 10:11

 

  Az idén szeptember 20-án rendezték meg országszerte az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja elnevezésű programsorozatot. A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának hallgatói gazdag programmal csatlakoztak ehhez a sportnaphoz. A rendezvényt közös bemelegítéssel indítottuk, amit öt hallgató vezetett az intézmény tornatermében. Ezt követően a tanárok és a hallgatók közötti röplabdamérkőzéssel folytatódott a sportnap. Majd a sportági versenyek következtek hallgatói csapatok körmérkőzéseivel: röplabda, floorball és a sportcsarnokban teremfoci.
Bővebben...
 
Gólyatábor 2016
2016. szeptember 22. csütörtök, 08:21

 

  Népes I. éves hallgatói létszámmal kezdte meg a tanévet Karunk nappali tagozatos hallgatósága. Mint minden tanévet megelőzően, most is szeretettel várta és fogadta az I. éves „gólyákat” a felsőbb évesekből álló szervezői gárda a HÖK irányításával. Az 5 napos rendezvény során a „gólyák” betekintést nyerhettek főiskolai karunk életébe, Szarvas város sportolási, közművelődési és természeti kincseibe. A gólyatáborban résztvevők a lovagi tornák, lovagi élet hangulatával és középkori szokásokkal ismerkedhettek meg, vicces vetélkedők, sport- és kulturális programokon keresztül.
Bővebben...
 
Hittanosok műsora és ételosztás Kalkuttai Teréz anya szentté avatásának alkalmából
2016. szeptember 21. szerda, 07:36

 

 

2016. szeptember 4-én Ferenc pápa szentté avatta Boldog Kalkuttai Teréz nővért. A Máltai Szeretetszolgálat szarvasi csoportja Seidl Ambrus plébánossal összefogva úgy döntött, hogy ezen alkalomból Szent Teréz anya munkásságának és élethivatásának méltó emléket állítván szeretne örömet okozni a szarvasiaknak.

Szeptember 18-án vasárnap délben városunk Fő tere megtelt ünneplő ruhás kisiskolásokkal, szülőkkel és a Kalkuttai Szent Teréz tiszteletére rendezett műsor és ételosztás iránt érdeklődőkkel.

Bővebben...
 
Szarvasi Szabadegyetem
2016. május 30. hétfő, 08:49

 

 

Dombormű. Egy pont. Örökség. És az, ami körülötte van.
A fák, az évszázados fák.
Igazi gyökerek. A gyökerekhez való hűség és hála.
A különleges, erős fatörzsekben.
Szimbólumértékekben. A családok. A gyermekek. A hagyomány.
A lélekformálás.
A helyes önértékelés.
A légkörünk, a szellem: a szakma, a történelmi egyházak,
a Kormány képviselőinek megnyilvánulása.


Mindez a Szarvasi Szabadegyetemen 2016.szeptember 29. - október 01-jéig, a Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara és a MTA SZAB Reprodukciós Egészségvédelmi Munkabizottság szervezésében.


A Szabadegyetem részletes programfüzete megtekinthető ITT.

 

 

 
"A magyar felsőoktatásért" emlékplakettet vehetett át Dr. Fest Sarolta
2016. augusztus 23. kedd, 13:35

 

  Az Ember Erőforrások Minisztériuma által adományozott, "A magyar felsőoktatásért emlékplakett" elismerést vehette át karunk dékánhelyettese Dr. Fest Sarolta.
Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2016. augusztus 23. kedd, 13:32

 

  2016. augusztus 22-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek pótalkalmassági vizsgát szervezett. A pályázók ének - zenei, beszéd, és testi egészségi alkalmassági vizsgán vettek részt. A nemzetiségi (német/roma/román/szlovák) szakirányokra jelentkezők nyelvi elbeszélgetésen bizonyíthatták a nyelvi felkészültségüket. Összesen 16 pályázó jelent meg intézményünkben.
Bővebben...
 
Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre
2016. július 06. szerda, 08:27

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

Bővebben...
 
Tanévzáró a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2016. július 01. péntek, 09:18

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara június 25-én tartotta tanévzáró, diplomakiosztó ünnepségét. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Kozma Gábor a Gál Ferenc Főiskola rektora, Petróczki Zoltán a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Gaál Roland a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezetője, Földesi Zoltán főtanácsnok, Dr. Simándi Péter a SZIE VKK nyugalmazott intézetigazgatója és Szlota József a Gál Ferenc Főiskola Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium megbízott igazgatója.
Bővebben...
 
Apáczai Csere János-díjat vehetett át az emberi erőforrások miniszterétől karunk dékánhelyettese
2016. június 23. csütörtök, 09:37

 

 

Balog Zoltán miniszter úr 2016. június 7-én, pedagógusnap alkalmából miniszteri elismeréseket adott át a Pesti Vigadó dísztermében.


A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának dékánhelyettese Dr. Fest Sarolta főiskolai tanár kapta a pedagógusoknak megítélhető legmagasabb szakmai elismerést, az Apáczai Csere János-díjat.

Bővebben...
 
Dankó Béla országgyűlési képviselő Pedagógusnapi köszöntője
2016. június 10. péntek, 08:55

                                                                                                                                                                               

 

 

 


23. oldal / 33

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.