Pályázat a HÖK, valamint a Kollégiumi HÖK posztjainak betöltésére
2020. január 23. csütörtök, 14:34

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA 2020. FEBRUÁR 10. 12:00 ÓRÁIG

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Hallgatói Önkormányzata valamint Kollégiumi Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet különböző posztjainak betöltésére. A pályázati felhívás, valamint a pályázati adatlap megtekinthető a Hallgatói Önkormányzat menüpontban.

 

 

 
Koronavírussal és influenzajárvánnyal kapcsolatos intézkedések
2020. február 04. kedd, 13:09

 

  A GFF-en nincs és az utóbbi időben nem volt kínai hallgató vagy oktató, ezért nem kellett olyan intézkedéseket hozni, mint az őket fogadó más egyetemeken. Ettől függetlenül szükséges megtenni a koronavírus és más fertőzések elkerülését szolgáló intézkedéseket a GFF valamennyi karán, telephelyén, köznevelési intézményében, a kollégiumokban. BŐVEBBEN

 

 

 
Felvételizők Napja Békéscsabán február 6-án
2020. január 23. csütörtök, 14:34

 

  A békéscsabai Csaba Centerben ingyenes központi nyílt napot tartunk Király Viktor és Kállay Saunders András fellépésével!

 

Bővebben...
 
Nyílt nappal egybekötött előalkalmassági vizsga a szarvasi Pedagógiai Karon
2020. január 17. péntek, 13:24

 

 

2020. január 17-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt nappal egybekötött előalkalmassági vizsgát tartott. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Gál Ferenc Főiskolát, valamint annak Pedagógiai Karát.


Tájékoztatást adott a 2020/21. tanévre meghirdetett szakokról, és azok felvételi követelményeiről.

Bővebben...
 
Lonovics László képeivel szerepel Tatabányán a Vértes Agórája kulturális intézményben
2020. január 15. szerda, 12:11

 

  Jel és Ritmus címmel nyílt kiállítás január 10-én Tatabányán a Vértes Agórája kulturális intézményben, amin Lonovics László is szerepel képeivel.
Bővebben...
 
GFF az EDUCATIO kiállításon
2020. január 15. szerda, 11:18

 

  A budapesti EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon vett részt a Gál Ferenc Főiskola 2020. január 9-11-ig. A Főiskola tágas standján mind a négy kar saját pultjánál fogadta az érdeklődőket. A hallgatók, oktatók és munkatársak által adott tájékoztatást színesítette a gyakorlati képzésben használt egyes eszközök bemutatása, valamint a Főiskolát népszerűsítette a "selfie" és instagram fotózás, a GFF-ről feltett kérdések alapján forgatható szerencsekerék is.
Bővebben...
 
Dr. Fest Sarolta önkormányzati kitüntetése
2020. január 14. kedd, 10:26

 

  Szarvas Város Önkormányzatának Ifjúsági és Sportbizottsága 2020. január 2-án újévi fogadást adott a helyben működő sportegyesületek irányítóinak, edzőinek, sportolóinak.
Bővebben...
 
Együtt ég a négy gyertya
2019. december 20. péntek, 11:15

 

  A tanév utolsó napján a GFF Pedagógiai Karán a munkatársak és néhány hallgató jelenlétében Dr. Lipcsei Imre a Kar dékánja meggyújtotta a 4. gyertyát is az adventi koszorún. Rövid üzenetében azt kívánta, hogy ez a négy gyertya lángja egy belső fényként világítson tovább a lelkünkben, de ne csak karácsonykor, hanem a következő év hétköznapjain is.
Bővebben...
 
Évbúcsúztató a Szarvasi kampuszon
2019. december 20. péntek, 11:07

 

 

Az év végén mindig nagy a rohanás, az utolsó feladatok lezárásra várnak, de mégis meg kell állni ebben a felfokozott időszakban is egy kicsit. Fontos, hogy egymás szemébe nézzünk, hogy beszéljünk arról, amit mindig csak elodáztunk, hogy érezzük a közösség erejét.


Ezért gyűlt össze a Pedagógiai Kar és a Gyakorló Intézmény minden munkatársa, hogy elbúcsúztassa a 2019-es évet, felelevenítve a közös eredményeket, örömöket és az esetleges nehézségeket.

Bővebben...
 
Gyertyagyújtás a Kampuszon
2019. december 20. péntek, 10:50

 

 

A GFF Pedagógiai Karon hagyomány, hogy az év végét, a karácsonyi várakozást közösen ünnepeljük meg a Gyakorló Intézmény munkatársaival. Így történt ez december 17-én is, amikor a Kar előadóterme zsúfolásig megtelt a Szarvasi Kampuszon dolgozó kollégákkal. A közös éneklés után Dr. Kiss Imre atya, a Szent Klára katolikus templom plébánosa adta át Advent üzenetét, majd meggyújtotta a harmadik gyertyát az adventi koszorún.

Bővebben...
 


4. oldal / 43

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.