Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben - Szakmai tanácskozás a Pedagógiai karon
2015. október 26. hétfő, 17:08

 

  2015. október 20-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete (SZEGEPI), Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéje, valamint a Szarvasi Pedagógusképzésért Alapítvány közös szervezésében került megrendezésre a Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben című konferencia.
Bővebben...
 
Tanévnyitó a Szent Klára Templomban
2015. október 13. kedd, 15:36

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2015. szeptember 16-án tartotta Tanévnyitó Ünnepségét. Sorrendben másodjára adott helyet a Szent Klára Templom az ünnepségnek, azonban először indult az év a Katolikus Templomban egy lezárt tanév után.
Bővebben...
 
Koktélparty a Lelkes Klub és a HÖK szervezésében
2015. október 13. kedd, 10:33

 

 

2015. október 7-én este karibi hangulat, különböző koktélok, valamint  izgalmas kocka – és kártyajátékok várták a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának kollégista hallgatóit.

A második alkalommal megrendezett alkoholmentes Koktél partyn a karibi kókuszos-ananászos Piña Coladat, a Bora Bora szigetéről elnevezett gránátalmás-ananászos koktélt és egy különleges őszi almaitalos koktélt kóstolhatták meg a résztvevők.

Bővebben...
 
A Rózsahegyi Katolikus Egyetem kollégáinak látogatása a GFF Pedagógiai Karán
2015. október 13. kedd, 08:36

 

  2015. október 12-én négy szlovák kolléga érkezett karunkra a Rózsahegyi Katolikus Egyetem "Jurej Pales" Intézetéből, Lőcséről. Az intézet vezetője, Beáta Akimjaková és kollégái, Ludmila Krajcíriková, Marta Oravcová és  Ivana Rochovská bemutatták az intézetüket, felvázolták az együttműködés lehetőségeit. A pedagógiai kar részéről a prezentáción részt vett a kar vezetése, több oktatója, valamint a szarvasi gyakorló iskola és óvoda több pedagógusa.
Bővebben...
 
Díszdiplomák átadása a Pedagógiai Karon
2015. október 13. kedd, 08:18

 

  Szép tradíció a felsőoktatásban, hogy a hosszú évtizedekkel ezelőtt diplomát szerző pedagógusok díszoklevelet kapnak az Alma Matertől.  Ezt a hagyományt folytatva a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán 2015. szeptember 26-án arany, gyémánt, vas és rubint diplomákat adtak át az 50, 60, 65 és 70 éve végzettek számára.
Bővebben...
 
Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben - Szakmai tanácskozás a Pedagógiai karon
2015. október 05. hétfő, 08:35

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társasága, a Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéje és a Szarvasi Pedagógusképzésért Alapítvány tisztelettel meghívja Önt és a Kollégáit a
 

Gyermek a családban, gyermek az intézményes nevelésben


című szakmai tanácskozására.

Bővebben...
 
Lelkes Tábor Szarvason
2015. július 08. szerda, 10:29

 

 

2015. június 23-26. között első alkalommal került megrendezésre Szarvason a Holt-Körös partján a Gál Ferenc Főiskola és a Szent Klára Plébánia Lelkes Tábora.

A családias hangulatban zajló táborban a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub tagjai és a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészséget képviselő két vendég vett részt. A tábort Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes asszony nyitotta meg útravaló gondolataival.

Bővebben...
 
Kiváló előadók, gazdag programok a XLII. Óvodapedagógiai Nyári Egyetemen
2015. július 02. csütörtök, 07:55

 

  Ritka gazdag három szakmai napot zárt a XLII. Óvodapedagógusok Nyári Egyeteme, ahol hetedik éve foglalkoznak az óvodapedagógusok a kora gyermekkori tehetségígéretek elméletével és gyakorlatával A mostani egyetem témája is ezen belül: „Az óvoda és a család együttgondolkodása a gyermekek legjobb adottságairól és érdeklődéséről” szólt.
Bővebben...
 
Diplomaátadó ünnepség
2015. június 23. kedd, 16:02

 

  2015. nyári vizsgaidőszakban a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán 120 fő alapképzésben, és 113 fő szakirányú továbbképzésben részt vevő hallgató tett sikeres záróvizsgát. A diplomaátadó ünnepségen 2015. június 20-án az érintett hallgatók Dr. Kozma Gábortól a Főiskola rektorától és Dr. Lipcsei Imrétől a Pedagógiai Kar dékánjától oklevelet, nyelvvizsga hiányában igazolást vehettek át.
Bővebben...
 
Szarvason végzett díszdiplomás köszöntése Budapesten
2015. június 04. csütörtök, 07:42

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán minden évben díszdiplomát adnak át azon pedagógusoknak, akik diplomájukat 50,60,65,70 éve szerezték meg és ezt kérik a Kar vezetésétől. Az ünnepséget Szarvason az Alma Materben rendezik, azonban sor kerülhet más színhelyen is az átadásra. Így történt ez Vagaszky Istvánné Olga nénivel is, aki 1945-ben vette át diplomáját a körös menti kisvárosban, de élete nagy részében a fővárosban dolgozott.
Bővebben...
 


32. oldal / 36

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.