Élménybeszámoló a prágai Taizé-i Találkozóról
2015. február 05. csütörtök, 13:45

 

 

2015. Február 4-én a GFF Pedagógiai Karának kollégiumában a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub két tagja fényképes élménybeszámolót tartott a 2014. december 29. és 2015. január 2. között Prágában megrendezett Taizé-i Ifjúsági Találkozóról. Kacsó Dorottya és Jancsó Brigitta tolmácsolásában az érdeklődők megismerkedhettek a franciaországi Taizé településen élő ökumenikus szerzetesközösséggel, amelyet Roger Schutz alapított 1940-ben.

Bővebben...
 
Adventi hangverseny
2014. december 17. szerda, 14:56

 

 

2014. december 10-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán a hallgatók Adventi Hangversenyt tartottak, melyen a kar énekkara és szólisták mutatták be műsorukat. A fellépőket Bartáné dr. Góhér Edit főiskolai docens és Tamás Margit tanársegéd készítette fel.

Bővebben...
 
Szalagtűző 2014
2015. március 15. vasárnap, 21:59

 

 

2014. december 3-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán az első éves nappali tagozatos hallgatók szalagtűzési ünnepségén vehettek részt a Kar munkatársai a hallgatókkal együtt. A Főiskolai Lelkes Klub és a hallgatói műsorok után Horváth Bence Bernát kari HÖK elnök és Dr. Lipcsei Imre dékán köszöntője hangzott el.
A rendezvény az első éves hallgatók szalag tűzésével vidám hangulatban – kötetlen beszélgetéssel zárult.

Bővebben...
 
Pedagógiai kutatócsoport
2014. december 04. csütörtök, 09:09

 

2014. november 26-án és december 3-án a GFF szarvasi karán megalakult a pedagógiai kutatócsoport, melynek elsőként vállalt feladata a Nemzeti Alaptanterv beválási mutatóinak felállítása, hatás- és beválási vizsgálatok elvégzése lesz. A kutatócsoport tagjai. Dr. Fest Sarolta, Dr. Katona Krisztina, Dr. Soós István, Dr. B. Kis Attila, ifj. Soós István, Timárné Hunya Tünde és Szarka Péter.

 

 

 
Tudományos Diákköri Konferencia
2014. december 03. szerda, 14:08

 

  2014. november 18-án délután rendezte meg a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a házi tudományos diákköri konferenciát. A versenydolgozatok nagy száma miatt két szekcióban folyt a hallgatói kutatások, illetve írások bemutatása Szakács Mihályné dr. és Virágné dr. Horváth Erzsébet ny. főiskolai tanárok elnöklése mellett. A dolgozatok gazdag tematikája miatt tíz tagozatot alakítottak ki a TDK szervezői, többek között Szabóné Balogh Ágota tanárnő.
Bővebben...
 
Nyílt nap a Pedagógiai Karon
2014. december 01. hétfő, 06:41

 

  2014. november 28-án a Kar Nyílt Napján Dr. Lipcsei Imre dékán köszöntötte a 2015/16-os tanévi felvételi iránt érdeklődőket. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető tájékoztatta a megjelenteket a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Kar és a Főiskola által indítani kívánt szakokról, és a várható pontszámításról.
A honlapon a Felvételizőknek menüben olvashatnak bővebben a Nyílt Napon elhangzottakról.

 

Bővebben...
 
Elismerő oklevelet kapott a GFF az Oktatási Hivataltól
2014. szeptember 24. szerda, 09:40

 

  A Gál Ferenc Főiskola elismerő oklevelet vehetett át  szeptember 16-án Budapesten az Oktatási Hivatal Felsőoktatási Főosztályától. Az elismerést a Magyar Termék Nagydíjas Felsőoktatási Informatikai rendszer kiemelkedően eredményes működtetéséért ítélték meg, ezzel is megköszönve a Főiskola Tanulmányi Osztályának kiemelkedő teljesítményét.

 

 

 


35. oldal / 35

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.