Felhívás ERASMUS ösztöndíjra
2016. február 29. hétfő, 12:32

 

 

2016. április 30-ig lehet jelentkezni a 2016/17-os tanév 1. félévére szóló ERASMUS ösztöndíjra


Pályázati követelmények:

a pályázó nem volt még tanulmányi ERASMUS ösztöndíjjal külföldön
a pályázó magyar állampolgár, vagy állandó tartózkodási engedéllyel él hazánkban
a pályázat leadásának időpontjában legalább két lezárt félévvel rendelkezik
a megpályázott időszakban a pályázó aktív hallgatói jogviszonyban lesz a főiskolával
szakmailag felkészült arra, hogy külföldi egyetemen folytasson tanulmányokat
a pályázó igazolhatóan birtokában van a szükséges nyelvtudásnak (a partneregyetemen végzendő oktatás, kutatás nyelvén)
tanulmányi programtervezet
 

Bővebben...
 
„Éhezőknek ételt adni, szomjazóknak italt adni” - Önkénteskedés a Máltai Szeretetszolgálat szarvasi csoportjánál
2016. február 22. hétfő, 15:24

 

  2016.02.19-én reggel a Pedagógiai Kar hallgatóiból szerveződött 6 tagú önkéntes csoport indult a Máltai Szeretetszolgálat szarvasi központjába, hogy megismerkedjen a szervezet munkájával és egyúttal besegítsen a „máltai munkásoknak”.
Az Irgalmasság Évének február hónapra meghirdetett témája: „éhezőknek ételt adni, szomjazóknak italt adni” jelmondat hozta az önkéntes szolgálatvállalás ötletét.
 
Bővebben...
 
TDK-n részt vevő hallgatók továbbképzése
2016. február 15. hétfő, 08:42

 

 

GÁL FERENC FŐISKOLA
PEDAGÓGIAI KAR

 

 

A TDK-n részt vevő hallgatók következő továbbképzése

 

 

Szeretettel várunk minden TDK kutató és a tudományos kutatás iránt érdeklődő hallgatót


2016. február 17-én és február 18-án 14.00 órától

 

Bővebben...
 
Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozója – KELET 2016 Szegeden
2016. február 11. csütörtök, 13:15

 

  2016. február 5-7. között felejthetetlen élményben lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a szegedi KELET-re. A Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozóját idén a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség szervezte meg. Az eseményen mintegy háromszáz résztvevő gyűlt össze, köztük egyetemisták, főiskolások, lelkészségek vezetői, papok, szerzetesek.
Bővebben...
 
Regionális képzési és kutatási konzorcium Mezőtúron
2016. február 10. szerda, 09:45

 

 

A mezőtúri Városháza dísztermében február 10-én ünnepélyes körülmények között írták alá a Regionális Duális Képző és Technológiai Kutató-Fejlesztő Központ Konzorcium alapító okiratát.

A 40 alapító tagból 32 tag képviselői ezen alkalommal látták el kézjegyükkel a dokumentumot, a többiek aláírására külön kerül sor. Nem tudott jelen lenni, de külön üzeneteikben üdvözölték az aláírást az AXIAL Kft., a LINAMAR Zrt. és a RAFI Hungária Kft. vezetői.

Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2016. február 05. péntek, 12:53

 

  2016. február 5-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát. Jancsó Brigitta ismertette a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub tevékenységét, programjait a 2015/16-os tanévi felvételi iránt érdeklődőknek. Dr. Fazekas Kornél a Diákhitel Központ munkatársa a diákhitel felvételének lehetőségeiről és az ezzel járó felelősségről szólt. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető tájékoztatta a megjelenteket a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Kar és a Főiskola által indítani kívánt szakokról, és a várható pontszámítási módokról.
Bővebben...
 
Házszentelés a Pedagógiai Kar épületeiben
2016. február 05. péntek, 08:21

 

  2016. február 3-án házszenteléssel kezdtük a napot a Pedagógiai Karon. Ebből az alkalomból ellátogatott hozzánk Seidl Ambrus katolikus plébános, hogy Isten áldását kérje és közvetítse a Kar épületeire, termeire, irodáira, de legfőbbképpen a bennük tanulókra és dolgozókra.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnáziumban
2016. február 04. csütörtök, 12:40

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2016. február 4-én tartott felvételi tájékoztatót a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnáziumban a végzős, illetve a végzés előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a szakokról, a központi felvételi eljárásról és a felvételi követelményekről szólt. A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését.
Bővebben...
 
Agrár - mérnöktanár képzés a Pedagógiai Karon
2016. január 25. hétfő, 12:46

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara Agrár - mérnöktanár 4 féléves mesterképzést hirdet levelező tagozaton Szarvason a GFF mezőtúri tangazdaságának gyakorlati hátterén.

Az Agrár - mérnöktanár MA képzésre gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, mezőgazdasági mérnök, mezőgazdasági szakoktató végzettséggel lehet jelentkezni a felvi.hu internetes oldalon 2016. február 15-ig központi felvételi eljárásban. BŐVEBBEN

 

 

 
Jelentkezz a Gál Ferenc Főiskolára!
2016. január 25. hétfő, 09:42

 

  Pedagógus és agrárÚJ!!! szakokra a felvi.hu-n keresztül február 15-ig vár jelentkezéseket a Gál Ferenc Főiskola BŐVEBBEN

 

 

 


36. oldal / 43

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.