Farsang
2015. március 04. szerda, 11:15

 

 

2015.02.17.-én megrendezésre került a Farsangi mulatság a Kollégiumi Társalgóban. Számos program várta az érdeklődőket. Különböző formájú öntött gipszeket festhettek, lányok-fiúk egyaránt. Mint pl. Karneválos maszkok, szív alakú figurák, horoszkóp stb. Emellett kedvükre fogyaszthattak fánkot, melyekhez házi készítésű lekvárok széles választékát kínáltuk.

Bővebben...
 
Angyali Segítség az Ótemplomból és a Gál Ferenc Főiskolától
2015. március 04. szerda, 11:23

 

 

Március 8-án, vasárnap a Szarvasi Ótemplomi Evangélikus Egyházközség a Gál Ferenc Főiskolával közösen ételosztást szervez a rászorulóknak. A Gál Ferenc Főiskola a helyi evangélikusok által már hagyománnyá tett rendszeres téli ételosztásokhoz: az Angyali Segítség programhoz csatlakozik egy vasárnapra. Nemcsak anyagiakkal kívánja szponzorálni az eseményt, hanem önkéntes segítőkkel is.

Bővebben...
 
Konferencia Kárpátalján
2015. február 20. péntek, 10:49

 

 

A Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség 2015. február 13-14-én kétnapos konferenciát rendezett a kárpátaljai magyar óvodapedagógusok számára „Kompetenciafejlesztés az óvodai nevelésben” címmel. A 15. alkalommal tartott rendezvényt Dr. Orosz Ildikó a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola elnöke nyitotta meg, aki egyben a KMPSZ első embere is.

Bővebben...
 
HÖK választás
2015. február 17. kedd, 08:23

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán 2015. február 3-án megrendezésre került a Kari Hallgatói Önkormányzat és a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat képviselőinek választása. A Kari Hallgatói Önkormányzat posztjaiért; öt hallgatótársunk indult a választáson. A következő eredmény született:

Bővebben...
 
Hallgatóink látogatása Szegeden
2015. február 12. csütörtök, 08:05

 

 

2015. február 8-án, vasárnap délután Szegedre indult a főiskolások egy kisebb csapata a Pedagógiai Karról. Itt a Gál Ferenc Főiskolát, a Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészséget, a Móra Ferenc Múzeumot, valamint a Fogadalmi templomot, más nevén a Dómot látogattuk meg. Ahogy megérkeztünk, Kozma Gábor rektor úr fogadott minket a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg termében, ahol a főiskola küldetéséről és az általa közvetített keresztény szellemiségről hallhattunk pár gondolatot.

Bővebben...
 
Házszentelés
2015. február 11. szerda, 11:31

 

 

Szép számú hallgatóság előtt zajlott a GFF Pedagógiai Karának nagyelőadójában az ez évi házszentelés. A vetítéssel támogatott liturgiát Seidl Ambrus plébános úr és dr. Kozma Gábor rektor úr vezette. A liturgia után Ambrus atya megszentelte a főiskola termeit, s az ajtókra felkerült a jel: 20 + G + M + B + 15, azaz az évszám és a háromkirályok nevének kezdőbetűje.

Bővebben...
 
Nyílt nap a Pedagógiai Karon
2015. február 06. péntek, 17:08

 

 

2015. február 6-án a Kar Nyílt Napján Jancsó Brigitta bemutatta a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub tevékenységét, programjait a 2015/16-os tanévi felvételi iránt érdeklődőknek. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető tájékoztatta a megjelenteket a felsőoktatási felvételi eljárásról, a Kar és a Főiskola által indítani kívánt szakokról, és a várható pontszámításról.

Bővebben...
 
Élménybeszámoló a prágai Taizé-i Találkozóról
2015. február 05. csütörtök, 13:45

 

 

2015. Február 4-én a GFF Pedagógiai Karának kollégiumában a Szarvasi Főiskolai Lelkes Klub két tagja fényképes élménybeszámolót tartott a 2014. december 29. és 2015. január 2. között Prágában megrendezett Taizé-i Ifjúsági Találkozóról. Kacsó Dorottya és Jancsó Brigitta tolmácsolásában az érdeklődők megismerkedhettek a franciaországi Taizé településen élő ökumenikus szerzetesközösséggel, amelyet Roger Schutz alapított 1940-ben.

Bővebben...
 
Adventi hangverseny
2014. december 17. szerda, 14:56

 

 

2014. december 10-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán a hallgatók Adventi Hangversenyt tartottak, melyen a kar énekkara és szólisták mutatták be műsorukat. A fellépőket Bartáné dr. Góhér Edit főiskolai docens és Tamás Margit tanársegéd készítette fel.

Bővebben...
 
Szalagtűző 2014
2015. március 15. vasárnap, 21:59

 

 

2014. december 3-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán az első éves nappali tagozatos hallgatók szalagtűzési ünnepségén vehettek részt a Kar munkatársai a hallgatókkal együtt. A Főiskolai Lelkes Klub és a hallgatói műsorok után Horváth Bence Bernát kari HÖK elnök és Dr. Lipcsei Imre dékán köszöntője hangzott el.
A rendezvény az első éves hallgatók szalag tűzésével vidám hangulatban – kötetlen beszélgetéssel zárult.

Bővebben...
 


42. oldal / 43

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.