Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2018. november 23. péntek, 12:08

 

 

2018. november 23-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát.


Kiemelte, hogy a Pedagógiai Kar, az Egészség- és Szociális Tudományi Kar, a Gazdasági Kar és a Teológiai Kar képzésein ugyanazokat az egyetemi alap- és mesterképzési szakokat tanulhatják, mint más egyetemeken. Ismertette a felvételi és az alkalmassági követelményeket, és külön is kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a 40 külföldi egyetemi partnernél választható Erasmus ösztöndíjas részképzéseket.

Bővebben...
 
Mesélés, éneklés, bábozás
2018. november 23. péntek, 10:16

 

 

A Tudomány napja országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva a Pedagógia Karon a novemberi események idén is a tudomány és művészet jegyében szerveződnek. E programsorozat része a kari Mesemondó verseny is, melynek megrendezésére 2018. november 21-én került sor.
 

Ez a délután azonban nemcsak a mesemondás délutánja volt, hanem a mesélés, éneklés, bábozás eseményéé.

Bővebben...
 
Nagyváradi vendégoktató német nyelvű előadása a Pedagógiai Karon
2018. november 22. csütörtök, 14:28

 

  November 22-én Renata Stoicu-Crisan érkezett hozzánk a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemről Erasmus+ oktatási mobilitás keretében. A Bölcsészettudományi és Művészeti Kar Nyelv és Irodalomtudományi Tanszékének oktatója "Kurzfilm als Mittel des erfolgreichen DaF-Unterrichts" címmel tartott előadást és hozzá kapcsolódó módszertani, nyelvi gyakorlatot hallgatóinknak és az érdeklődő kollégáknak.
Bővebben...
 
Csak a határok… - A Magyar Tudomány Ünnepe a Pedagógiai Karon
2018. november 22. csütörtök, 11:02

 

  A Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának naptárában az idei tanévben is kiemelt helyen szerepelt a tudománynapi ünnep és konferencia, melyet az intézmény 2018. november 14–15-én rendezett meg. A tavalyi, az Arany Jánosra és Kodály Zoltánra emlékező rendezvényhez hasonlóan ez évben is a Kar igazodott az állami emlékévhez. Ez alkalommal a török veszéllyel szemben egyensúlyt teremtő, utóbb pedig a mindig igazságot tevő mesehős Mátyás király (1458–1490) állt a nemzeti megemlékezés, így a szarvasi tudományünnep középpontjában is.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban
2018. november 22. csütörtök, 10:33

 

 

2018. november 19-én a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletére kapott meghívást Főiskolánk. A szülőket Mészáros Tünde igazgató-helyettes Asszony köszöntötte.


Kovács Katalin tanulmányi vezető a Gál Ferenc Főiskola valamennyi képzéséről, szakjairól adott tájékoztatást.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Péter András Gimnáziumban
2018. november 21. szerda, 12:09

 

 

A Gál Ferenc Főiskola 2018. november 19-én tartott felvételi tájékoztatót a Szeghalmi Péter András Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a Főiskola valamennyi képzéséről, szakjairól és a Főiskola saját szervezésű hitéleti felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről és a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról szólt, külön is kiemelve a Pedagógiai Kar képzéseit.

Bővebben...
 
Pályaválasztási Vásár – Békéscsaba
2018. november 21. szerda, 12:07

 

  2018. november 14-15- én került megrendezésre  Békéscsabán a Pályaválasztási Vásár és Kiállítás. A Békés Megyei Kormányhivatal által szervezett kétnapos programsorozat keretében bemutatkoztak a megye középfokú és felsőfokú oktatási intézményei, felnőttképzést indító szervezetei, valamint a megye szakképzett munkaerőt kereső, meghatározó munkáltatói.
Bővebben...
 
Felvételi - beiskolázási tájékoztató a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban
2018. november 21. szerda, 11:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2018. november 10-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben...
 
"A MESE ÖRÖK" mesemondó verseny
2018. november 20. kedd, 12:42

 

 

A „SZARVASÉRT" Alapítvány 2018 őszén mesemondó versenyt hirdetett „A MESE ÖRÖK" címmel szarvasi,szarvas környéki, illetve Szarvason tanulmányokat folytató gyermekek és fiatalok számára öt kategóriában: óvoda, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskola és főiskola, egyetem. A főiskola, egyetem kategóriában intézményünket öt hallgató képviselte: Brád Eliza, Hajas Fruzsina, Kelemen Petra, Kocsis Nikoletta és Zsidek Nikolett.

Bővebben...
 
Karunk hallgatóinak részvétele a Szendrei János matematika versenyen
2018. november 20. kedd, 11:33

 

 

Az őszi szünet napjaiban Eger városában rendezték meg a tanítóképző főiskolák között hagyományosnak számító Szendrei János Matematika Versenyt, amelyen a matematikát az átlagnál jobban szerető hallgatók mérik össze tudásukat. Idén 12 tanítóképzős intézmény 44 hallgatója versengett.

Bővebben...
 


6. oldal / 33

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.