Pályaorientációs Nap Békésen
2019. december 10. kedd, 10:02

 

 

2019. december 7-én a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium pályaorientációs napjára kapott meghívást a Gál Ferenc Főiskola. Palatinus Pál igazgató köszöntötte a GFF képviselőit Kovács Katalint oktatási igazgatót, a Pedagógiai Kar tanulmányi osztályvezetőjét, Boros Árpád adjunktust, nyelvtanárt a Gazdasági Karról, Czinderi Kristóf tanársegédet az Egészség- és Szociális Tudományi Karról, megnyitó gondolataiban a továbbtanulás fontosságát emelte ki, valamint a munkaadók elvárásait részletezte kutatási eredmények alapján.

Bővebben...
 
Adventi koncert
2019. december 05. csütörtök, 11:17

 

 

A Pedagógiai Kar 2019. évi adventi koncertjére és intézményünkben az első adventi gyertya közös meggyújtására december 4-én került sor. A koncertet az első évfolyam hallgatóiból álló énekkar egy kánonja, majd Ft. Dr. Kiss Imre plébános főiskolai tanár adventi gondolatai nyitották meg.


Az idei évben a zenei produkciók mellett a mesemondás is kiemelt szerepet kapott az eseményen.

Bővebben...
 
Meghívó - Adventi koncert
2019. december 02. hétfő, 14:23

 

 

 

2019. december 4-én 16 órakor

a 2. emeleti előadóteremben


Mesemondás

Betlehemes bábjáték


Közreműködnek a Gál Ferenc Főiskola hallgatói
 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

 

 
Egészségnevelés és egészségmegőrzés
2019. november 30. szombat, 11:07

 

 

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából november 27-én , szerdán délelőtt 10 órától a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán "Egészségnevelés és egészségmegőrzés" címmel konferenciát szerveztek.
 

Az ünnepi köszöntők után ft. Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora "Egészségre nevelve" címmel tartott nyitó előadást.

Bővebben...
 
„Változások a pedagógiában – a pedagógia változása”
2019. november 26. kedd, 13:07

 

  2019. november 22-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Vitéz János Tanárképző Központ Óvó- és Tanítóképző Tanszéke „Változások a pedagógiában – a pedagógia változásai” címmel tudományos konferenciát rendezett Esztergomban. A konferencián 87 előadás hangzott el kilenc szekcióban.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Péter András Gimnáziumban
2019. november 25. hétfő, 17:12

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2019. november 25-én a Péter András Gimnázium Pályaorientációs Napján vettek részt Szeghalmon.


Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a Pedagógiai Kar alapképzéseit és a hozzájuk tartozó felvételi követelményeket ismertette, külön is kiemelve a jogszabályi változásokat.

Bővebben...
 
"A megelőzés szolgálatában" - Konferencia Gyulán
2019. november 25. hétfő, 11:03

 

  Tizenegyedik alkalommal rendezték meg Gyulán "A megelőzés szolgálatában" című tudományos konferenciát 2019.november 15-én. Előadást tartott Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes, valamint Nagy Magdolna mb.óraadónk is.
Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2019. november 22. péntek, 12:30

 

 

2019. november 22-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Gál Ferenc Főiskolát, valamint annak Pedagógiai Karát.


Külön köszöntötte a jelenlévőket a Kar dékánja, Dr. Lipcsei Imre is, aki külön is kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a 40 külföldi egyetemi partnernél választható Erasmus ösztöndíjas részképzéseket.

Bővebben...
 
Szép siker a tanítójelöltek országos matematika versenyén
2019. november 19. kedd, 12:33

 

  Huszonnyolcadik alkalommal rendezték meg idén a Szendrei János Matematika Versenyt, amire a hagyományokhoz híven mindig más helyszínen kerül sor. Ebben az évben a Nagykőrösi Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Kara kapta ezt a lehetőséget. Karunk 2009 óta mindig állandó részvevője a versenynek.
Bővebben...
 
10 éves a csecsemő- és kisgyermeknevelő alapképzési szak
2019. november 15. péntek, 18:00

 

 

A csecsemő- és kisgyermeknevelő alapképzési szak indulásának 10. évfordulója alkalmából 2019. november 14-15-én Jubileumi konferencia került megrendezésre Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen.


A konferencia célja a csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszak indulásának megünneplése, a 10 éves képzési tapasztalatok összegzése volt.

Bővebben...
 


6. oldal / 43

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.