A GFF Békési Szakképző 3 diákja az országos döntőben
2019. február 18. hétfő, 09:28

 

  Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe jutott iskolánk három tanulója, Békés megyét ők képviselik! A mezőgazdasági gépésztechnikusok versenyének országos döntőjébe 18 diák jutott be, köztük a békési Kiszely Péter Zoltán és Kis Péter (felkészítő tanáraik: Szládek László, Ardeleán György és Bálint Imre), a mezőgazdasági technikusok versenyének 15 fős országos döntőjébe Bóné Zsombor Sándor került be (felkészítő tanárai: Szlota József és Lukácsné Szűcs Katalin).
 
Bővebben...
 
6. helyezést ért el a békéscsabai Gazdasági Kar csapata a győri XVII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen
2019. február 18. hétfő, 09:08

 

  6. helyezést ért el a Gazdasági Kar csapata a győri XVII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen. Gratulálunk László Rebeka, Kánya László és Korponai Attila Patrich hallgatóknak és a kiváló felkészítést végző Dr. Nyári Csaba főiskolai docensnek.
 
Bővebben...
 
„Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” - A Gál Ferenc Főiskola közösségi képzési programja a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságokkal együttműködésben
2019. február 18. hétfő, 08:43

 

  Folytatódik a „Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” című kurzus Szegeden és Szarvason, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gál Ferenc Főiskolája a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságokkal együttműködésben.
 
Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2019. február 08. péntek, 13:08

 

 

2019. február 8-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Dr. Lipcsei Imre dékán köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát.


A Pedagógiai Kar, az Egészség- és Szociális Tudományi Kar, a Gazdasági Kar és a Teológiai Kar képzésein ugyanazokat az egyetemi alap- és mesterképzési szakokat tanulhatják, mint más egyetemeken. Külön is kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a 40 külföldi egyetemi partnernél választható Erasmus ösztöndíjas részképzéseket.

Bővebben...
 
Campus Mundi ösztöndíjprogramot népszerűsítő vándorkiállítás
2019. február 06. szerda, 15:55

 

  A Campus Mundi ösztöndíjprogramot népszerűsítő vándorkiállítás nyílt meg a Kar épületében február 5-én, amely a hét végéig tekinthető meg a Kar főépületében.
 

 

Bővebben...
 
Csabagyöngye Tisztelet Díjat kapott Lonovics László
2019. január 23. szerda, 12:22

 

  2019. január 20-án, a Csabagyöngye Kulturális Központban megrendezett Közösségi Gálán Lonovics László főiskolai docens a Csabagyöngye Tisztelet Díját vehette át, amelyet a Kulturális Központ számára nyújtott kimagasló szakmai tevékenységével érdemelt ki.
 

 

Bővebben...
 
Felhívás Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíjra a 2018/2019. tanévre
2019. január 11. péntek, 12:40

 

 

A Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíj Program 2018/2019. tanévre szóló pályázata kiírásra került.


Az ösztöndíjra jogosult a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar első évfolyamos nappali, vagy levelező képzési formában, alapszakon vagy kiegészítő nemzetiségi óvodapedagógus tanulmányokat folytató magyar állampolgár hallgatója.


A pályázati kiírás, az ösztöndíjra vonatkozó információk, határidők és a pályázati dokumentumok 2019. január 10-től megtalálhatók a pályázati koordinátorok (www.ldu.hu; www.udpi.hu) és az érintett országos nemzetiségi önkormányzatok honlapjain.

 

 

Bővebben...
 
Békés megyei központi nyílt nap
2018. december 20. csütörtök, 11:20

 

 

Szeretettel hívunk és várunk a Gál Ferenc Főiskola Békés megyei központi nyílt napjára 2019. január 8-án 10 órakor a  GFF gazdasági Karán, a Bajza utca 33. szám alatt. Fellép Varga Viktor. Változatos képzési kínálat, ingyenes nyelvtanulási lehetőség, külföldi ösztöndíjak.


További információ: www.gff-szeged.hu


Mi a jövődre készítünk fel.

 

Bővebben...
 
Lord Shaftesbury levelezésének kritikai kiadása
2018. december 14. péntek, 13:00

 

 

2018 decemberében a neves német tudományos Frommann-Holzboog kiadónál  Christine Jackson-Holzberg, Patrick Müller és Friedrich A. Uehlein szerkesztésében és bevezetőjével megjelent Anthony Ashley Cooper, Third Earl of Shaftesbury (1671-1713) levelezésének második kötete (https://www.frommann-holzboog.de/editionen/1208/12083/120830210?lang=en-gb). A kötet filológiai anyagainak elkészítése során a szerkesztők támaszkodtak a Gál Ferenc Főiskola oktatója, B. Kis Attila szakmai tanácsaira és tudományos eredményeire is.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató gyomaendrődi Szent Gellért Katolikus Gimnáziumban
2018. december 14. péntek, 10:27

 

 

Főiskolánk a gyomaendrődi Szent Gellért Katolikus Gimnáziumba kapott meghívást december 13-án a végzős osztályok felvételi beiskolázási tájékoztatójára, melyen Kovács Katalin tanulmányi vezető a Gál Ferenc Főiskola valamennyi képzését bemutatta.

Bővebben...
 


6. oldal / 35

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.