"A magyar felsőoktatásért" emlékplakettet vehetett át Dr. Fest Sarolta
2016. augusztus 23. kedd, 13:35

 

  Az Ember Erőforrások Minisztériuma által adományozott, "A magyar felsőoktatásért emlékplakett" elismerést vehette át karunk dékánhelyettese Dr. Fest Sarolta.
Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2016. augusztus 23. kedd, 13:32

 

  2016. augusztus 22-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek pótalkalmassági vizsgát szervezett. A pályázók ének - zenei, beszéd, és testi egészségi alkalmassági vizsgán vettek részt. A nemzetiségi (német/roma/román/szlovák) szakirányokra jelentkezők nyelvi elbeszélgetésen bizonyíthatták a nyelvi felkészültségüket. Összesen 16 pályázó jelent meg intézményünkben.
Bővebben...
 
Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre
2016. július 06. szerda, 08:27

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

Bővebben...
 
Tanévzáró a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2016. július 01. péntek, 09:18

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara június 25-én tartotta tanévzáró, diplomakiosztó ünnepségét. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Kozma Gábor a Gál Ferenc Főiskola rektora, Petróczki Zoltán a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Gaál Roland a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezetője, Földesi Zoltán főtanácsnok, Dr. Simándi Péter a SZIE VKK nyugalmazott intézetigazgatója és Szlota József a Gál Ferenc Főiskola Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium megbízott igazgatója.
Bővebben...
 
Apáczai Csere János-díjat vehetett át az emberi erőforrások miniszterétől karunk dékánhelyettese
2016. június 23. csütörtök, 09:37

 

 

Balog Zoltán miniszter úr 2016. június 7-én, pedagógusnap alkalmából miniszteri elismeréseket adott át a Pesti Vigadó dísztermében.


A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának dékánhelyettese Dr. Fest Sarolta főiskolai tanár kapta a pedagógusoknak megítélhető legmagasabb szakmai elismerést, az Apáczai Csere János-díjat.

Bővebben...
 
Dankó Béla országgyűlési képviselő Pedagógusnapi köszöntője
2016. június 10. péntek, 08:55

                                                                                                                                                                               

 

 

 
Rózsahegyi Katolikus Egyetem oktatójának előadása a közép-európai felsőoktatási intézmények együttműködése keretében
2016. június 09. csütörtök, 10:20

 

  A közép-európai felsőoktatási intézmények együttműködése keretében (CEEPUS) június elején vendégünk volt a Rózsahegyi Katolikus Egyetem neveléstörténettel foglalkozó oktatója, Miroslav Gejdos. A professzor úr június 8-án legújabb nemzetközi kutatásai alapján szlovák nyelven előadást tartott az európai jelentőségű szarvasi pedagógusról, polihisztorról, Tessedik Sámuelről. A városi szinten is élénk érdeklődéssel kísért előadás helyszíne a Szlovák Általános Iskola könyvtára volt.

 

 

 
Alkalmassági vizsga
2016. június 02. csütörtök, 13:07

 

  2016. június 2-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett. A pályázók ének - zenei, beszéd, és testi egészségi alkalmassági vizsgán vettek részt. A nemzetiségi (német/roma/román/szlovák) szakirányokra jelentkezők nyelvi elbeszélgetésen bizonyíthatták a nyelvi felkészültségüket. Összesen 60 pályázó jelent meg intézményünkben.
Bővebben...
 
Gerhardus Tudományos Diákköri Konferencia (GTDK) 2017.02.23-24.
2016. május 30. hétfő, 08:49

 

 

Gerhardus Tudományos Diákköri Konferenciát (GTDK) hirdetett meg a Gál Ferenc Főiskola, melyre magyarországi, határokon túli, valamint távolabbi országok felsőoktatási intézményeiben tanuló magyar, illetve a magyar kultúrát befogadó keresztény hallgatókat vár. Mindazokat, akik akár a történelmi egyházak által fenntartott, akár állami intézményekben tanulnak, mind hitéleti, mind egyes világi szakokon.


A konferencia szegedi döntője 2017. február 23-24-én lesz, az őszi jelentkezés feltételeiről a GFF honlapja tájékoztat.


A felhívás megtekintéséhez kattintson IDE.

 

 

 
Szlovákiai vendégek előadása CEEPUS-program keretén belül a Pedagógiai Karon
2016. május 17. kedd, 08:27

 

  2016. május 2-án két szlovák vendég látogatta meg karunkat a Rózsahegyi Katolikus Egyetemről. Beáta Akimjaková és kollégája, Marta Oravcová a közép-európai felsőoktatási intézményeket összefogó CEEPUS-program keretén belül érkeztek hozzánk. Délután Beata Akimjaková nyilvános előadáson szlovák nyelven mutatta be az általa igazgatott lőcsei Jurej Pales Intézetet, az ott folyó képzéseket, diákéletet, általában a szlovákiai oktatási rendszert.
Bővebben...
 


7. oldal / 17

Képgaléria

 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

ÓVODÁK, ISKOLÁK

RÉSZÉRE


A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

MEGHOSSZABBÍTÁSRA KERÜLT!

A képzésekre történő jelentkezések határideje:

2017. július 30.

 

Videotár

Német ösztöndíj

Német szakirányos hallgatók figyelmébe ajánljuk az alábbi ösztöndíjlehetőséget, amellyel 2017. július 9-15-ig német nyelvű továbbképzésen vehetnek részt Bajorországban RÉSZLETEK

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.