Adventi készülődés
2018. december 12. szerda, 15:51

 

 

2018. december 03-04-e között megrendezésre került a két napos adventi alkotóház, amelyen karunk hallgatói immáron 21 éves hagyományokat követve alkothattak az Advent jegyében.

Bővebben...
 
GFF az EDUCATIO kiállításon
2018. december 12. szerda, 14:49

 

 

A 2019. év legnagyobb oktatási kiállításán a Gál Ferenc Főiskola is részt vesz 2019. január 10-12. között.

Bővebben...
 
Központi nyílt napok Szegeden
2018. december 04. kedd, 14:49

 

 

A nyílt napokra tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk a felsőoktatási tanulmányokról érdeklődő tanulókat, szüleiket és tanár kollégákat.

 

 

 
Szalagtűző rendezvény
2018. december 04. kedd, 12:15

 

 

2018. november 28-án az első éves hallgatók szalagtűző ceremóniáján vehettek részt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar vezetősége, oktatói, dolgozói, a gyakorlóintézmény óvodapedagógusai és tanítói valamint a könyvtár dolgozói.

Bővebben...
 
Adventi hangverseny
2018. december 04. kedd, 08:22

 

  A 2. emeleti előadó termet oktatóink és hallgatóink teljesen megtöltötték, várakozva az első adventi gyertya meggyújtására, amelyet Berta Orsolya Harmatozzatok… kezdetű adventi dallamunk éneklése, Lővei Lili Sík Sándor: Regös ének-e, Dékán úr adventet köszöntő szavai előztek meg, és a már hagyományosan a szorgalmi időszak utolsó hetében megrendezésre kerülő adventi hangversenyre, amelyet a 105. zsoltár versei vezettek be.
Bővebben...
 
Lelki nap a GFF Pedagógiai Karán
2018. december 03. hétfő, 08:02

 

  Az Advent kezdete előtt, november 29-én, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar munkatársainak nagy élményben volt részük. Három előadást hallgathattak meg, melyek más-más területet villantottak fel, de mégis összefonódtak az üzeneteik.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a szarvasi Székely Mihály Szakgimnáziumban
2018. november 28. szerda, 11:02

 

  Főiskolánk a szarvasi Székely Mihály Szakgimnázium pályaorientációs nyílt napjára kapott meghívást november 26-án. Kovács Katalin tanulmányi vezető a Gál Ferenc Főiskola valamennyi képzését bemutatta.
Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2018. november 23. péntek, 12:08

 

 

2018. november 23-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát.


Kiemelte, hogy a Pedagógiai Kar, az Egészség- és Szociális Tudományi Kar, a Gazdasági Kar és a Teológiai Kar képzésein ugyanazokat az egyetemi alap- és mesterképzési szakokat tanulhatják, mint más egyetemeken. Ismertette a felvételi és az alkalmassági követelményeket, és külön is kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a 40 külföldi egyetemi partnernél választható Erasmus ösztöndíjas részképzéseket.

Bővebben...
 
Mesélés, éneklés, bábozás
2018. november 23. péntek, 10:16

 

 

A Tudomány napja országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva a Pedagógia Karon a novemberi események idén is a tudomány és művészet jegyében szerveződnek. E programsorozat része a kari Mesemondó verseny is, melynek megrendezésére 2018. november 21-én került sor.
 

Ez a délután azonban nemcsak a mesemondás délutánja volt, hanem a mesélés, éneklés, bábozás eseményéé.

Bővebben...
 
Nagyváradi vendégoktató német nyelvű előadása a Pedagógiai Karon
2018. november 22. csütörtök, 14:28

 

  November 22-én Renata Stoicu-Crisan érkezett hozzánk a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemről Erasmus+ oktatási mobilitás keretében. A Bölcsészettudományi és Művészeti Kar Nyelv és Irodalomtudományi Tanszékének oktatója "Kurzfilm als Mittel des erfolgreichen DaF-Unterrichts" címmel tartott előadást és hozzá kapcsolódó módszertani, nyelvi gyakorlatot hallgatóinknak és az érdeklődő kollégáknak.
Bővebben...
 


7. oldal / 35

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.