Mester és tanítványa
2019. november 15. péntek, 10:44

 

  Évek óta hagyomány a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán, hogy a Magyar Tudomány Ünnepe hónapjában egy oktató és egy hallgató bemutatja közös kutatásának eredményeit, vagy a művészeti tevékenységük közös eredményeit. Így volt ez 2019. november 13-án is, amikor Lonovics László főiskolai docens, festőművész és Nagy Dóra III. évfolyamos tanító szakos levelezős hallgató "Tehetséggondozás a képzőművészetben" címmel tartott közös előadást.
Bővebben...
 
Tehetséggondozás – Kós Benedek
2019. november 14. csütörtök, 12:15

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara és a Kari Hallgatói Önkormányzat kiemelt figyelmet szentel a tehetségek gondozására és fejlesztésére. Az iskolai képzésen túl, számos kulturális és sport tevékenység áll a hallgatók rendelkezésére, melyet a városban készséggel végezhetnek és gyakorolhatnak.
Bővebben...
 
Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2019. november 06. szerda, 13:41

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

„EGÉSZSÉGNEVELÉS ÉS EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS”

 

címmel rendezendő konferenciára.

 

Bővebben...
 
Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2019. november 05. kedd, 14:50

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

„MESTER ÉS TANÍTVÁNYA -

TEHETSÉGGONDOZÁS A KÉPZŐMŰVÉSZETBEN”

 

címmel rendezendő előadására.

 

Bővebben...
 
Elültették az „Óvodapedagógusok fáját” a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2019. október 22. kedd, 09:49

 

  A faültetéseknél sokszor hallhatjuk ezt a szép gondolatot. „Aki fát ültet, az gondol a jövőre, reményt sugall és az Életnek ad esélyt.” A Pedagógiai Karon azonban nem csak a jövőre, hanem a jelenre és a múltra is gondoltak.
Bővebben...
 
Erasmus-kampány a Pedagógiai Karon
2019. október 22. kedd, 09:43

 

  Október harmadik hetében a kari Erasmus-kampány keretében tájékoztatót és élménybeszámolót tartottunk. Dr. Szilvássy Orsolya és Kutas Ferencné Cseh Zsuzsanna járták sorra a hallgatói csoportokat és ismertették meg őket a külföldi pályázati lehetőségekkel.
Bővebben...
 
Mécses/gyertyatartó készítés
2019. október 22. kedd, 09:40

 

  2019. október 15-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar hallgatóinak egyedi mécses/gyertyatartók készítésére nyílt lehetőségük a Hallgatói Önkormányzat által szervezett kézműves foglakozás alkalmával.
Bővebben...
 
Lonovics László képei országos és nemzetközi kiállításokon
2019. október 18. péntek, 10:04

 

  A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének DIMENZIÓK című kiállításán, Szegeden a Reök Palotában és az Art Market Budapest című, nemzetközi kiállításon és vásáron szerepelt alkotásaival Lonovics László főiskola docens.
Bővebben...
 
Gólyaavató
2019. október 16. szerda, 10:18

 

  2019. október 9-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának tornatermében, a Hallgatói Önkormányzat jóvoltából ebben az évben is megrendezésre került a Gólyaavató rendezvény. Az első évfolyamos hallgatók szakjaiknak megfelelő csoportokban készültek fel egy-egy közös műsorral a felsőbb évfolyamosok számára, akik érdeklődve figyelték a bemutatkozásokat.
Bővebben...
 
Sportdélután
2019. október 07. hétfő, 09:44

 

  2019. október 1-jén, 14:00 órakor a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán sportdélutánt szerveztek a Kari HÖK vezetésével. A sportolás helyszínei az Erzsébet-ligeti sportpályák, valamint a kar felújított udvara és tornaterme voltak.
Bővebben...
 


7. oldal / 43

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.