Pályázati felhívás a Kőrösi Csoma Sándor Program és a Petőfi Sándor Program ösztöndíjakra
2019. március 07. csütörtök, 10:00

 

 

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága pályázatot hirdet a Kőrösi Csoma Sándor Program és a Petőfi Sándor Program ösztöndíjakra. A Programok célja, hogy támogassák a Kárpát-medencében, valamint a diaszpórában élő magyar közösségeket, elősegítsék a Magyarországgal való kapcsolattartást, erősítsék a magyar nemzet összetartozását szerte a világon.


Bővebben

 

 

 
Pályázat a HÖK, valamint a Kollégiumi HÖK posztjainak betöltésére
2019. március 05. kedd, 15:37

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet különböző posztjainak betöltésére. A pályázati felhívás, valamint a pályázati adatlap megtekinthető a Hallgatói Önkormányzat menüpontban.

 

 

 
PhD. fokozatot szerzett két oktatónk
2019. március 01. péntek, 12:39

 

  Két oktatónk sikeres PhD védésen van túl: Lestyán Erzsébet és Szabóné Balogh Ágota. Lestyán Erzsébet a Debreceni Egyetem Humán Doktori Iskolájának Pszichológiai alprogramjában a „Tanulási jellemzők fejlődése 10-14 éves korban differenciált foglalkoztatási programban résztvevő tanulóknál” című doktori értekezését 2019. január 10-én védte meg.
Szabóné Balogh Ágota az Eszterházy Károly Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskolában a „Kognitív képességek informatikai alapú fejlesztésének hatásvizsgálata 5-8 évfolyamos tanulók körében” című doktori értekezését 2019. február 27-én védte meg.
 
Bővebben...
 
Országos Szakmai Tanácsadó Testületi tagság
2019. február 20. szerda, 09:19

 

  Bíró Gyula igazgató, főiskolai mestertanár, a GFF PK gyakorlati képzés vezetője kapott felkérést abba a szakmai, tíz fős országos tanácsadó testületbe, amelynek célja és feladata, hogy alkotó véleményével támogassa az óvodapedagógia korszerű irányvonalait, őrizze annak értékeit, és olyan problémaérzékenyen foglalkozzon az óvodai nevelés témájában megjelenő szakmai cikkekkel, tanulmányokkal, koncepciókkal, amelyek segíthetik az óvodapedagógia szakmai presztízsének őrzését, növelését. A tanácsadó testületet az Óvodai Nevelés szakmai-módszertani folyóirat hívta életre, Körmöci Katalin szakmai irányításával, koordinálásával.
 
Bővebben...
 
Farsangi mulatság
2019. február 20. szerda, 09:11

 

  2018. február 13-án megrendezésre került Farsangi mulatságunk a Kar Kollégiumi Társalgójában. Számos program várta a hallgatókat. Különböző formájú öntött fali és hűtő mágnes gipszeket festhettek az érdeklődők. A karneválos maszkokon kívül, horoszkópos és már tavaszias kellékek is megjelentek.
 
Bővebben...
 
A GFF Békési Szakképző 3 diákja az országos döntőben
2019. február 18. hétfő, 09:28

 

  Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe jutott iskolánk három tanulója, Békés megyét ők képviselik! A mezőgazdasági gépésztechnikusok versenyének országos döntőjébe 18 diák jutott be, köztük a békési Kiszely Péter Zoltán és Kis Péter (felkészítő tanáraik: Szládek László, Ardeleán György és Bálint Imre), a mezőgazdasági technikusok versenyének 15 fős országos döntőjébe Bóné Zsombor Sándor került be (felkészítő tanárai: Szlota József és Lukácsné Szűcs Katalin).
 
Bővebben...
 
6. helyezést ért el a békéscsabai Gazdasági Kar csapata a győri XVII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen
2019. február 18. hétfő, 09:08

 

  6. helyezést ért el a Gazdasági Kar csapata a győri XVII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen. Gratulálunk László Rebeka, Kánya László és Korponai Attila Patrich hallgatóknak és a kiváló felkészítést végző Dr. Nyári Csaba főiskolai docensnek.
 
Bővebben...
 
„Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” - A Gál Ferenc Főiskola közösségi képzési programja a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságokkal együttműködésben
2019. február 18. hétfő, 08:43

 

  Folytatódik a „Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” című kurzus Szegeden és Szarvason, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gál Ferenc Főiskolája a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságokkal együttműködésben.
 
Bővebben...
 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2019. február 08. péntek, 13:08

 

 

2019. február 8-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Dr. Lipcsei Imre dékán köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát.


A Pedagógiai Kar, az Egészség- és Szociális Tudományi Kar, a Gazdasági Kar és a Teológiai Kar képzésein ugyanazokat az egyetemi alap- és mesterképzési szakokat tanulhatják, mint más egyetemeken. Külön is kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a 40 külföldi egyetemi partnernél választható Erasmus ösztöndíjas részképzéseket.

Bővebben...
 
Campus Mundi ösztöndíjprogramot népszerűsítő vándorkiállítás
2019. február 06. szerda, 15:55

 

  A Campus Mundi ösztöndíjprogramot népszerűsítő vándorkiállítás nyílt meg a Kar épületében február 5-én, amely a hét végéig tekinthető meg a Kar főépületében.
 

 

Bővebben...
 


7. oldal / 37

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.