Demográfia és egészségpolitika - A Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság konferenciája
2018. február 20. kedd, 09:45

 

 

"Demográfia és egészségpolitika" címmel 2018. március 6-án rendez konferenciát a gyulai Városháza Dísztermében a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság. Előadást tart Novák Katalin államtitkár, Kiss-Rigó László püspök, Mészáros János helyettes államtitkár, Svébis Mihály, a Kórházszövetség elnöke, Kovács József parlamenti képviselő is.


A konferencia szervezésében is partnere az MCSNTT-nek a Szeged-Csanádi Egyházmegye és a Gál Ferenc Főiskola.

Bővebben...
 
Pályázat a HÖK, valamint a Kollégiumi HÖK posztjainak betöltésére
2018. február 14. szerda, 14:22

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Hallgatói Önkormányzata, valamint Kollégiumi Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet különböző posztjainak betöltésére. A pályázati felhívások, valamint a pályázati adatlapok megtekinthetőek a Hallgatói Önkormányzat menüpontban.

 

 

 
Értesítés NEPTUN rendszer leállásáról
2018. február 12. hétfő, 17:00

 

  A  békéscsabai Gazdasági Kar oktatói, hallgatói és képzési adatainak GFF NEPTUN rendszerébe történő átemelése miatt a GFF NEPTUN rendszere várhatóan 2018.02.13-án 9.00 órától 2018.02.17-ig nem lesz elérhető.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, természetesen a leállás miatt a hallgatókat hátrány nem érheti, ezért a regisztráció és a kurzusfelvétel 2018. február 22-ig meghosszabbításra kerül a rendszerben.

 

 

 
Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2018. február 12. hétfő, 11:08

 

 

2018. február 9-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát.


Dr. Fazekas Kornél a Diákhitel Központ munkatársa a diákhitel felvételének lehetőségeiről és az ezzel járó felelősségről szólt.

Bővebben...
 
Kortárs Művészeti Mesterkurzusok - Lonovics László előadása a Gyulai Várszínházban 2018. január 25-én
2018. február 02. péntek, 12:38

 

 

Előadásának témái:

-a művész, a befogadó és a közvetítő intézmények hármas kapcsolatának viszonya;
-a kortárs képzőművészetben tapasztalható jelenségek;
-a pályakezdését befolyásoló képzőművészeti irányzatok és művészek, békéscsabai grafikai művésztelepek;
-eddigi művészeti tevékenységének bemutatása, alkotói módszerek, művészi hitvallás.

Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2018. január 22. hétfő, 14:15

 

  2018. január 19-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Szarvas város sportéletében végzett munkájáért kapott elismerést Dr. Lipcsei Imre, a Pedagógiai Kar dékánja
2018. január 08. hétfő, 09:58

 

  Szarvas Város Önkormányzata 2003 óta újévi fogadást ad a városban működő sportegyesületek képviselői számára. Ezen az ünnepségen díjazzák azokat a sportolókat, sportvezetőket, testnevelőket, akik sokat tettek a város sportjáért, öregbítették annak hírnevét.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztatás a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletén
2018. január 17. szerda, 14:58

 

  2018. január 15-én a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletére kapott meghívást Főiskolánk. A szülőket  Kitajkáné Szántai Mária igazgató tájékoztatta az általános felvételi követelményekről, a pontszámításról és a felsőoktatásba történő jelentkezés módjáról.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Ének-zene Tevékenység Verseny végzős óvodapedagógus hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Versenyt hirdet végzős óvodapedagógus hallgatók számára ének-zene tevékenység vezetéséből.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 


7. oldal / 28

Képgaléria

Erasmus előadás

"Kurzfilm als Mittel des erfolgreichen DaF-Unterrichts" címmel Renata Stoicu-Crisan, a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Bölcsészettudományi és Művészeti Karának oktatója tart előadást november 22-én 9.00 órai kezdettel 204-es teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Erasmus

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.