Diplomaátadó ünnepség a Pedagógiai Karon
2018. június 26. kedd, 10:54

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán a 2018. nyári vizsgaidőszakban 133 fő alapképzésben, és 10 fő agrármérnök-tanár MA képzésben részt vevő hallgató tett sikeres záróvizsgát. A diplomaátadó ünnepségen 2018. június 23-án az érintett hallgatók Dr. Kozma Gábortól a Főiskola rektorától és Dr. Lipcsei Imrétől a Pedagógiai Kar dékánjától oklevelet, nyelvvizsga hiányában igazolást vehettek át.
Bővebben...
 
Harangozó Imre néprajzkutató verskötetének bemutatója Békéscsabán
2018. június 20. szerda, 07:35

 

  2018. június 12-én Harangozó Imre néprajzkutató új verseskötetét vehette kézbe a közönség a békéscsabai Munkácsy Mihály Emlékházban.
Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2018. június 06. szerda, 14:55

 

  2018. június 6-án a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Losonci óvodapedagógus hallgatók szarvasi cseregyakorlaton
2018. május 30. szerda, 14:58

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar jogelőd intézménye és a Losonci Pedagógiai és Szociális Akadémia között fennálló Kormányközi megállapodás keretében 2018. 05. 14-től – 2018. 05. 25-ig szakmai gyakorlaton vettek részt Szarvason a losonci óvodapedagógus hallgatók.
Bővebben...
 
Végzős hét
2018. május 24. csütörtök, 09:48

 

  Karunk végzős nappali tagozatos hallgatói a 2018. május 7-11-ig tartó „Végzős hét” alkalmával vettek búcsút az intézmény falai között eltöltött három/négy emlékezetes évtől. A barátokká vált hallgatótársak, és az őket oktató pedagógusok múltidéző alkalmakkal zárták le a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán eltöltött közös szép időt.
Bővebben...
 
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat a 2018/2019. tanévre
2018. május 10. csütörtök, 14:29

 

 

Az oktatásért felelős miniszter NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJAT adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.
 

Az ösztöndíj adományozásának rendjét és feltételeit a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv.) 114/D. és 114/G § valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) tartalmazza.


A pályázat beadási határideje: 2018. július 2.


A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Páyázat részletes útmutatója megtekinthető ITT.

 

 

 
Tavaszi hangverseny
2018. május 09. szerda, 08:00

 

  A tanév egyik utolsó rendezvényének lehettünk részesei az ének-zenei szakcsoport által szervezett tavaszi hangverseny meghallgatásával. Az énekkar, a tehetségműhely, a 2. évfolyam B csoportja és a kamarakórus mellett énekes és hangszeres szólisták előadását élvezhettük. Első alkalommal voltak vendégeink és arattak nagy sikert a gyakorló iskola tanulói. Kamarakórusukat Balláné Tóth Krisztina vezényelte.
Bővebben...
 
Hódmezővásárhelyi pedagógusok látogatása a főiskolai karunkon
2018. május 07. hétfő, 09:18

 

  2018. május 2-án hatvan pedagógus és nevelő, valamint oktatómunkát segítő kolléga látogatta meg főiskolai karunkat a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertan Intézményből. A vendégeket Dr. Lipcsei Imre dékán úr fogadta, és bemutatta a Gál Ferenc Főiskola szervezeti rendszerét, majd kiemelte Pedagógiai Karunk azon konferenciáit, versenyeit, rendezvényeit, szabadidős programjait, amelyre joggal büszkélkedhet.
Bővebben...
 
Felhívás „A nevelés speciális lehetőségei” című speciális pedagógiai szimpóziumra és pedagógus-továbbképzésre
2018. május 04. péntek, 13:15

 

  A Gál Ferenc Főiskola „A nevelés speciális lehetőségei" címmmel május 11-én tart szimpóziumot, ami a SZEGEPI szervezésében 5 órás, ingyenes pedagógus-továbbképzésként is teljesíthető. Jelentkezni május 9-ig lehet.
Bővebben...
 
Legkiválóbb óvodapedagógus jelölt kerestetik…
2018. május 04. péntek, 12:02

 

  A Gyakorlóintézmény kezdeményezésére, Montvajszkiné Bátor Anna nyugalmazott szakvezető óvodapedagógus, gyakorlati képzés egykori vezetője által megfogalmazott és a GFF Gyakorlóintézménye által írásba foglalt szempontrendszer alapján a mindenkori szakvezetők ajánlásai alapján kerülnek kiválasztásra a végzős óvodapedagógus szakos hallgatók közül a legfelkészültebb óvodapedagógus-jelöltek, akik többféle feladatban mérettetnek meg e verseny során.
Bővebben...
 


7. oldal / 31

Képgaléria

Erasmus felhívás

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.