Meghirdették az idei Nemzetiségi Tanulmány Ösztöndíjprogramot
2019. szeptember 30. hétfő, 13:47

 

  Első alkalommal rendezték meg az Ösztöndíjas Nemzetiségi Pedagógushallgatók Országos Konferenciáját 2019. 09. 19-én a Parlament Felső-házi termében. Itt hirdették meg az idei Nemzetiségi Tanulmány Ösztöndíjprogramot, amelyre október 9-ig pályázhatnak a hallgatók. A rendezvényen a Gál Ferenc Főiskolát dr. Fest Sarolta, dr. Karsai Ervin, dr. Szilvássy Orsolya oktatók valamint Kiss Anna, Juhász Attila hallgatók képviselték.
Bővebben...
 
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2019. szeptember 25. szerda, 14:41

 

  2019. szeptember 22-én, szombaton délelőtt díszdiplomákat adtak át a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán végzettek számára a szarvasi Evangélikus Ótemplomban.
Bővebben...
 
A tenisz ifjú reménységei
2019. szeptember 19. csütörtök, 08:08

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar tanító szak testnevelés műveltségi területének IV. évfolyamos hallgatói az úszás mellett ebben a félévben az egyéb sportok keretében heti rendszerességgel tenisz oktatásban részesülnek.


A tenisz oktatás végén a hallgatók a szabad játékban páros meccseket játszanak.

Bővebben...
 
Tanévnyitó a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2019. szeptember 11. szerda, 09:17

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2019. szeptember 10-én tartotta Tanévnyitó Ünnepségét
Bővebben...
 
Meghívó Tanévnyitó Ünnepségre
2019. szeptember 06. péntek, 12:27

 

 

 

Tisztelettel meghívjuk a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar


2019. szeptember 10-én (kedd) 14.00 órakor tartandó


T A N É V N Y I T Ó   Ü N N E P S É G É R E


Helyszín: II. emeleti Nagyelőadó

Bővebben...
 
Előadást tartott Dr. Lipcsei Imre a Kárpátaljai Nyári Kölcsey Pedagógusakadémián
2019. július 29. hétfő, 12:28

 

  Tizenhetedik alkalommal rendezték meg a KMPSZ (Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség) által szervezett Kárpátaljai Nyári Kölcsey Pedagógusakadémiát. Július 8–12. között a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán gyűltek össze a kárpátaljai pedagógusok, akik hét szekció közül választhattak. A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.
Bővebben...
 
Díszoklevelet adott át a GFF Pedagógiai Kar dékánja Füzesgyarmaton
2019. július 29. hétfő, 12:14

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán régi hagyomány, hogy egy szép ünnepség keretein belül adják át a díszdiplomákat az 50-60-65-70 éve végzett pedagógusoknak. Minden évben, szeptemberben kerül sor az ünnepségre, ahol közel 100-an veszik át arany, gyémánt, vas és rubin diplomájukat. Vannak olyan pedagógusok, akik betegségük miatt nem tudnak eljönni az Alma Materbe, így nem tudnak találkozni a régi iskolatársakkal sem.
Bővebben...
 
Theolingua nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam Szegeden, Békéscsabán és Szarvason
2019. július 24. szerda, 10:04

 

 

Legközelebb november 16-án lesz Theolingua nyelvvizsga Szegeden, amire a GFF három városban is indít B2 szintű intenzív felkészítő nyelvtanfolyamokat.

 

Bővebben

 

 

 
Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre
2019. július 18. csütörtök, 12:17

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

Bővebben...
 
Lonovics László képei budapesti kiállításokon
2019. július 18. csütörtök, 10:02

 

  Az Artézi Galériában legújabb számítógépes grafikáit állította ki. A Symposion Társaság, a Bauhaus 100 éves évfordulója alkalmából rendezett, Inspirációk a jövőből című kiállításán meghívottként szerepelt munkájával.
Bővebben...
 


8. oldal / 43

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.