Lonovics László és dr. Szilvássy Orsolya Erasmus-vendégtanár volt a Rózsahegyi Katolikus Egyetemen
2018. május 03. csütörtök, 15:02

 

  Oktatóink 2018. április 23-27 közt tartózkodtak a szlovákiai egyetem pedagógiai karán.
Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2018. május 03. csütörtök, 14:55

 

  2018. április 27-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Természettudományos konferencia a GFF Pedagógiai Karán
2018. április 25. szerda, 15:12

 

  Április 24-én került megrendezésre a Klímaváltozás – Fenntarthatóság – Szemléletformálás című konferencia. A rendezvényt a másodéves óvodapedagógus hallgatók rövid énekes műsora, és Lővei Lili szavalata vezette be, ezúton is köszönjük közreműködésüket.
Bővebben...
 
Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre
2018. április 23. hétfő, 08:45

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

Bővebben...
 
Nemzetiségi konferencia Szarvason
2018. április 19. csütörtök, 09:08

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2018. április 18-án rendezte meg VII. Nemzetiségi Konferenciáját, Hittel élni – A gyermek a nemzetiségek jövője címmel. Dr. Lipcsei Imre, a Kar dékánja bemutatta a Gál Ferenc Főiskola elöljáróit, a nemzetiségi vezetőket és a régió politikusait, akik köszöntötték a résztvevőket. A konferenciát Főtisztelendő Dr. Kiss-Rigó László a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke nyitotta meg.
Bővebben...
 
Mátyás király-emlékév - Mesemondó- és szavalóverseny Bécsben
2018. április 18. szerda, 08:33

 

  2018. április 14-én került megrendezésre Bécsben a Mátyás király mesemondó- és szavalóverseny. Nem véletlenül ez a csodálatos város adott otthont a verseny megrendezésére, hiszen dicső királyunknak, Mátyásnak, számos kötődése volt Bécshez. A rendezvény ötlete az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesületétől (AMAPED), azon belül annak elnök asszonyától Mentsik Szilviától származott. A versenyre több mint 300 mesemondó és szavaló érkezett, akik összesen 16 kategóriában, 8 független zsűri előtt mérettettek meg, 3 helyszínen. A zsűri tagjai voltak többek között Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész, dr. Szoták Szilvia, Hadiné dr. Végh Katalin és Mentsik Szilvia.


 

Bővebben...
 
Klímaváltozás - Fenntarthatóság - Szemléletformálás - Konferencia a GFF Pedagógiai Karán
2018. április 16. hétfő, 15:54

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a


 

KLÍMAVÁLTOZÁS –


FENNTARTHATÓSÁG –


SZEMLÉLETFORMÁLÁS

 
 

címmel megrendezésre kerülő konferenciájára.

 

  

Bővebben...
 
IV. ORSZÁGOS NÉPDALÉNEKLŐ VERSENY az ELTE Tanítóképző Főiskolán
2018. április 13. péntek, 12:16

 

  A Gál Ferenc Főiskolát Berta Orsolya, 1. évfolyamos tanító szakos hallgató képviselte. Előadásában Moldvai népdalcsokrot hallhattunk. A versenyre 8 felsőoktatási intézményből 12 hallgató nevezett. Kolozsvárról és Beregszászról is érkeztek versenyzők. Ebben a mezőnyben főiskolánk hallgatója, Berta Orsolya a III. helyezést érte el, valamint különdíjjal jutalmazták a moldvai népdalok kiváló tolmácsolásáért. Mindemellett a KÓTA térségi minősítőjén a legmagasabb, kiváló fokozatot érte el. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!


 

Bővebben...
 
Hittel élni – A gyermek a nemzetiségek jövője - Konferencia a GFF Pedagógiai Karán
2018. április 13. péntek, 10:34

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt és kedves kollégáit

 

HITTEL ÉLNI –


A GYERMEK A NEMZETISÉGEK JÖVŐJE

 

című nemzetiségi konferenciájára.

 

A rendezvényen szlovák, román és német nemzetiségi képzést folytató pedagógusok és nemzetiségi közéleti személyek vesznek részt.
 

 

A KONFERENCIA FŐVÉDNÖKE:


S.E.R. Dr. Kiss-Rigó László
szeged-csanádi püspök

 

  

Bővebben...
 
Versmaraton 2018
2018. április 13. péntek, 07:43

 

  2018. április 11-én a szarvasi Városi Könyvtárban a költészet idén is szép ünnepén a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara elsőéves hallgatói (Czakó Hajnalka, Göblyös Hajnalka, Molnár Anna Dóra, Marton Lilla, Krucsai Szilvia és Tárnok Gabriella) Szabó Magda, Bartos Erika, Weöres Sándor, Pilinszky János költeményeit felidézve nyújtottak át szívből egy verscsokrot a Szlovák Iskola tanulóinak, és hallgatták meg – köszönettel – a Benka Gyula Általános Iskola és a Vajda Péter Gimnázium tanulóinak ajándékverseit.


 

Bővebben...
 


8. oldal / 31

Képgaléria

Erasmus felhívás

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.