Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2018. október 31. szerda, 12:40

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

„MESTER ÉS TANÍTVÁNYA -

A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TANULÓK

FELZÁRKÓZTATÁSA A TANODÁBAN”

 

címmel rendezendő konferenciára.

 

Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Ének-zene Tevékenység Verseny végzős óvodapedagógus hallgatók számára
2018. október 25. csütörtök, 08:38

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Versenyt hirdet végzős óvodapedagógus hallgatók számára ének-zene tevékenység vezetéséből.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2018. október 24. szerda, 15:30

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 
Plenáris előadást tartott a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar dékánja az Ungváron megrendezett nemzetközi konferencián
2018. október 24. szerda, 09:37

 

  Tizenharmadik alkalommal rendezte meg Ukrajna Oktatási- és Tudományos Minisztériuma, Ukrajna Nemzeti Pedagógiai Tudományos Akadémiája és a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztráció Oktatási Főosztálya három egyetemmel karöltve nemzetközi konferenciáját „Posztgraduális pedagógusképzés: a pedagógusok személyi és szakmai továbbfejlődésének sajátosságai az oktatási reform tükrében” címmel. Az öt szekcióba több mint 100 előadó jelentkezett be Ukrajnából, Lengyelországból, Szlovákiából és Magyarországról.
Bővebben...
 
Szarvasi hallgatók losonci pedagógiai gyakorlaton
2018. október 16. kedd, 14:32

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Szarvas, Nemzetiségi és Idegen Nyelvi Tanszéke és a losonci Pedagogická a Sociálna Akadémia között fennálló együttműködési kapcsolatok keretében 2018. 09. 24-től – 2018. 10. 05.-ig szakmai gyakorlaton vettek részt Losoncon a szarvasi főiskola hallgatói Dr. Olteanu Florea főiskolai docens nemzetiségi tanszékvezető kíséretével.
Bővebben...
 
Hallgatóink látogatása Csapi településen
2018. október 16. kedd, 14:26

 

  2018. szeptember 30-a és október 3-a között a Gál Ferenc Főiskola Gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Kar Hallgatói Önkormányzat szervezésében esélyünk nyílt ellátogatni a dunántúli Csapi településre, melyen a szarvasi Pedagógiai Kar is lehetőséget kapott képviseltetni magát. A gyulai kar 11 fővel, a szarvasi kar 3 fővel indult útnak. A látogatás elsődleges célja az adományozás volt, amely főként tanszereket, ruházati cikkeket és különféle játékokat foglalt magába. Az adományokat a Gál Ferenc Főiskola Gyulai ESZK és a Gál Ferenc Főiskola Kollégiuma ajánlott fel az intézmény számára.
Bővebben...
 
Ferenc pápa üzenete a Missziós vasárnapra 2018. október 21.
2018. október 12. péntek, 10:58

 

  Kedves fiatalok, most arra hívlak fel titeket, hogy együtt gondolkozzunk el azon a küldetésen, melyet Jézus reánk bízott. Amikor hozzátok fordulok, egyúttal megszólítok minden keresztényt is, akik az Egyházban azt a kalandot valósítják meg, hogy Isten fiaiként élnek. Ebben a veletek, és minden egyes emberrel megkezdett dialógusban az a bizonyosság vezet engem, hogy a keresztény üzenet mindaddig aktuális és fiatal marad, amíg nyitott a Jézus által ránk bízott küldetésre. A misszió megerősíti a hitet (Redemptoris missio 2) írta Szent II. János Pál, egy olyan pápa, aki nagyon szerette a fiatalokat.
Bővebben...
 
Szabadkai pedagógus hallgatók Szarvason
2018. október 12. péntek, 10:43

 

  A Szabadkáról érkezett cserehallgatóink 2018. október 9-én, kedden megtekintették főiskolánk Gyakorló Intézményét, ahol Bíró Gyula igazgató úr vezette körbe a csoportot, és számolt be nekik az óvoda-iskola legújabb fejlesztéseiről, eredményeiről és terveiről. A délelőtt folyamán Dr. Katona Krisztina óráján betekinthettek az irodalmi módszertan oktatásának helyi sajátosságaiba.
Bővebben...
 
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj átadása a Pedagógiai Karon
2018. október 11. csütörtök, 08:40

 

 

Az oktatásért felelős miniszter a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére intézményi felterjesztés alapján minden évben Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat adományoz.


A Gál Ferenc Főiskola hallgatói közül Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjban a 2018/2019. tanévben pályázata alapján a Pedagógiai Karról Szikszai Lilla III. évfolyamos tanító szakos hallgató részesül.

Bővebben...
 
Szakmai gyakorlatra érkeztek szabadkai vendégeink az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karáról
2018. október 10. szerda, 12:42

 

  2018. október 8-án dr. Pinter-Krekity Valéria egyetemi docens vezetésével tizenkét hallgató érkezett hozzánk az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karáról a CEEPUS közép-európai felsőoktatási csereprogram keretében.
Bővebben...
 


9. oldal / 35

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.