Nyílt nap a szarvasi Pedagógiai Karon
2018. február 12. hétfő, 11:08

 

 

2018. február 9-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt napján Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Főiskola Pedagógiai Karát.


Dr. Fazekas Kornél a Diákhitel Központ munkatársa a diákhitel felvételének lehetőségeiről és az ezzel járó felelősségről szólt.

Bővebben...
 
Kortárs Művészeti Mesterkurzusok - Lonovics László előadása a Gyulai Várszínházban 2018. január 25-én
2018. február 02. péntek, 12:38

 

 

Előadásának témái:

-a művész, a befogadó és a közvetítő intézmények hármas kapcsolatának viszonya;
-a kortárs képzőművészetben tapasztalható jelenségek;
-a pályakezdését befolyásoló képzőművészeti irányzatok és művészek, békéscsabai grafikai művésztelepek;
-eddigi művészeti tevékenységének bemutatása, alkotói módszerek, művészi hitvallás.

Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2018. január 22. hétfő, 14:15

 

  2018. január 19-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Szarvas város sportéletében végzett munkájáért kapott elismerést Dr. Lipcsei Imre, a Pedagógiai Kar dékánja
2018. január 08. hétfő, 09:58

 

  Szarvas Város Önkormányzata 2003 óta újévi fogadást ad a városban működő sportegyesületek képviselői számára. Ezen az ünnepségen díjazzák azokat a sportolókat, sportvezetőket, testnevelőket, akik sokat tettek a város sportjáért, öregbítették annak hírnevét.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztatás a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletén
2018. január 17. szerda, 14:58

 

  2018. január 15-én a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletére kapott meghívást Főiskolánk. A szülőket  Kitajkáné Szántai Mária igazgató tájékoztatta az általános felvételi követelményekről, a pontszámításról és a felsőoktatásba történő jelentkezés módjáról.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Ének-zene Tevékenység Verseny végzős óvodapedagógus hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Versenyt hirdet végzős óvodapedagógus hallgatók számára ének-zene tevékenység vezetéséből.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 
Szarvasi évbúcsúztató
2017. december 21. csütörtök, 18:00

 

  A közel egy évtizedes hagyományoknak megfelelően a Szarvasi Kampusz munkatársai egy jó hangulatú "batyus bállal" búcsúztatták az évet. A Kar és a Gyakorló Intézmény megint együtt ünnepelt a II. emeleti nagyelőadóban.
Bővebben...
 
Adventi Hangverseny a Pedagógiai Karon
2017. december 15. péntek, 12:45

 

 

Több évtizedes hagyomány, hogy Advent idején hallgatóink közös muzsikálással köszöntik az ünnepet.


Az idei adventi hangverseny egy kicsit más volt, mint a megszokottak. Köszönetként hangzottak el dalok, kórusművek, hangszeres darabok.  A köszönet a kar oktatóinak és munkatársainak szólt, akik segítségével, támogatásával és szeretetével készülhetnek hallgatóink leendő hivatásukra.

Bővebben...
 
Dr. Szilvássy Orsolya Erasmus-vendégelőadása a Partiumi Keresztény Egyetemen
2017. december 15. péntek, 12:30

 

 

Dr. Szilvássy Orsolya, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nemzetiségi és Idegen Nyelvi Tanszék oktatója Neue Tendenzen in der Kinderliteraturforschung. Mit Bilderbüchern in der frühen Spracherziehung címmel előadást tarott a Partiumi Keresztény Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéki Csoport meghívására 2017. december 5-én.

 

 

 


9. oldal / 30

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.