"A MESE ÖRÖK" mesemondó verseny
2018. november 20. kedd, 12:42

 

 

A „SZARVASÉRT" Alapítvány 2018 őszén mesemondó versenyt hirdetett „A MESE ÖRÖK" címmel szarvasi,szarvas környéki, illetve Szarvason tanulmányokat folytató gyermekek és fiatalok számára öt kategóriában: óvoda, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskola és főiskola, egyetem. A főiskola, egyetem kategóriában intézményünket öt hallgató képviselte: Brád Eliza, Hajas Fruzsina, Kelemen Petra, Kocsis Nikoletta és Zsidek Nikolett.

Bővebben...
 
Karunk hallgatóinak részvétele a Szendrei János matematika versenyen
2018. november 20. kedd, 11:33

 

 

Az őszi szünet napjaiban Eger városában rendezték meg a tanítóképző főiskolák között hagyományosnak számító Szendrei János Matematika Versenyt, amelyen a matematikát az átlagnál jobban szerető hallgatók mérik össze tudásukat. Idén 12 tanítóképzős intézmény 44 hallgatója versengett.

Bővebben...
 
Őszi Pedagógiai Napok Békéscsabán
2018. november 14. szerda, 08:00

 

  Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja (POK) 2018. november 12-én rendezte meg, immár hagyományként, az Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatát a békéscsabai Jókai Színház Vigadójában. A résztvevőket Simon Nóra Edina, a POK főosztályvezetője köszöntötte. Fekete Péter, az EMMI kultúráért felelős államtitkára színházi-köznevelési program kialakításáról tartott előadást. Államtitkár úr előadásában felvázolta az ország kulturális térképét, majd kéréssel fordult a pedagógusokhoz, hogy járuljanak hozzá a „Minden gyerek jusson el a színházba” című projekthez.
Bővebben...
 
Meghívó Tudományos Diákköri Konferencia
2018. november 08. csütörtök, 11:17

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

 

TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIÁRA

 

 

A rendezvény időpontja:

2018. november 13., 13.35 óra


A rendezvény helyszíne:

Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar
5540 Szarvas, Szabadság út 4.
Nagyelőadó (II. em. 211-es terem)

 

 

 

Bővebben...
 
Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2018. november 07. szerda, 15:32

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

HAZÁM, SZÜLŐFÖLDEM

 

címmel rendezendő konferenciára és az

 

I. Mátyásról (1458-1490) szóló

barátságos versengésre

 

Bővebben...
 
Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2018. október 31. szerda, 12:40

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

„MESTER ÉS TANÍTVÁNYA -

A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TANULÓK

FELZÁRKÓZTATÁSA A TANODÁBAN”

 

címmel rendezendő konferenciára.

 

Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Ének-zene Tevékenység Verseny végzős óvodapedagógus hallgatók számára
2018. október 25. csütörtök, 08:38

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Versenyt hirdet végzős óvodapedagógus hallgatók számára ének-zene tevékenység vezetéséből.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2018. október 24. szerda, 15:30

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 
Plenáris előadást tartott a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar dékánja az Ungváron megrendezett nemzetközi konferencián
2018. október 24. szerda, 09:37

 

  Tizenharmadik alkalommal rendezte meg Ukrajna Oktatási- és Tudományos Minisztériuma, Ukrajna Nemzeti Pedagógiai Tudományos Akadémiája és a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztráció Oktatási Főosztálya három egyetemmel karöltve nemzetközi konferenciáját „Posztgraduális pedagógusképzés: a pedagógusok személyi és szakmai továbbfejlődésének sajátosságai az oktatási reform tükrében” címmel. Az öt szekcióba több mint 100 előadó jelentkezett be Ukrajnából, Lengyelországból, Szlovákiából és Magyarországról.
Bővebben...
 
Szarvasi hallgatók losonci pedagógiai gyakorlaton
2018. október 16. kedd, 14:32

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Szarvas, Nemzetiségi és Idegen Nyelvi Tanszéke és a losonci Pedagogická a Sociálna Akadémia között fennálló együttműködési kapcsolatok keretében 2018. 09. 24-től – 2018. 10. 05.-ig szakmai gyakorlaton vettek részt Losoncon a szarvasi főiskola hallgatói Dr. Olteanu Florea főiskolai docens nemzetiségi tanszékvezető kíséretével.
Bővebben...
 


9. oldal / 36

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.