Pályaválasztási Vásár – Békéscsaba
2018. november 21. szerda, 12:07

 

  2018. november 14-15- én került megrendezésre  Békéscsabán a Pályaválasztási Vásár és Kiállítás. A Békés Megyei Kormányhivatal által szervezett kétnapos programsorozat keretében bemutatkoztak a megye középfokú és felsőfokú oktatási intézményei, felnőttképzést indító szervezetei, valamint a megye szakképzett munkaerőt kereső, meghatározó munkáltatói.
Bővebben...
 
Felvételi - beiskolázási tájékoztató a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban
2018. november 21. szerda, 11:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2018. november 10-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben...
 
"A MESE ÖRÖK" mesemondó verseny
2018. november 20. kedd, 12:42

 

 

A „SZARVASÉRT" Alapítvány 2018 őszén mesemondó versenyt hirdetett „A MESE ÖRÖK" címmel szarvasi,szarvas környéki, illetve Szarvason tanulmányokat folytató gyermekek és fiatalok számára öt kategóriában: óvoda, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskola és főiskola, egyetem. A főiskola, egyetem kategóriában intézményünket öt hallgató képviselte: Brád Eliza, Hajas Fruzsina, Kelemen Petra, Kocsis Nikoletta és Zsidek Nikolett.

Bővebben...
 
Karunk hallgatóinak részvétele a Szendrei János matematika versenyen
2018. november 20. kedd, 11:33

 

 

Az őszi szünet napjaiban Eger városában rendezték meg a tanítóképző főiskolák között hagyományosnak számító Szendrei János Matematika Versenyt, amelyen a matematikát az átlagnál jobban szerető hallgatók mérik össze tudásukat. Idén 12 tanítóképzős intézmény 44 hallgatója versengett.

Bővebben...
 
Őszi Pedagógiai Napok Békéscsabán
2018. november 14. szerda, 08:00

 

  Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja (POK) 2018. november 12-én rendezte meg, immár hagyományként, az Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatát a békéscsabai Jókai Színház Vigadójában. A résztvevőket Simon Nóra Edina, a POK főosztályvezetője köszöntötte. Fekete Péter, az EMMI kultúráért felelős államtitkára színházi-köznevelési program kialakításáról tartott előadást. Államtitkár úr előadásában felvázolta az ország kulturális térképét, majd kéréssel fordult a pedagógusokhoz, hogy járuljanak hozzá a „Minden gyerek jusson el a színházba” című projekthez.
Bővebben...
 
Meghívó Tudományos Diákköri Konferencia
2018. november 08. csütörtök, 11:17

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

 

TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIÁRA

 

 

A rendezvény időpontja:

2018. november 13., 13.35 óra


A rendezvény helyszíne:

Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar
5540 Szarvas, Szabadság út 4.
Nagyelőadó (II. em. 211-es terem)

 

 

 

Bővebben...
 
Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2018. november 07. szerda, 15:32

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

HAZÁM, SZÜLŐFÖLDEM

 

címmel rendezendő konferenciára és az

 

I. Mátyásról (1458-1490) szóló

barátságos versengésre

 

Bővebben...
 
Meghívó a Magyar Tudomány Ünnepének programjára
2018. október 31. szerda, 12:40

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a

Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

 

„MESTER ÉS TANÍTVÁNYA -

A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TANULÓK

FELZÁRKÓZTATÁSA A TANODÁBAN”

 

címmel rendezendő konferenciára.

 

Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Ének-zene Tevékenység Verseny végzős óvodapedagógus hallgatók számára
2018. október 25. csütörtök, 08:38

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Versenyt hirdet végzős óvodapedagógus hallgatók számára ének-zene tevékenység vezetéséből.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2018. október 24. szerda, 15:30

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 


10. oldal / 37

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.