A külföldi mobilitás népszerűsítése a Pedagógiai Karon
2017. december 15. péntek, 11:20

 

 

A magyar felsőoktatási intézmények versenyképessége szempontjából kulcskérdés, hogy be tudnak-e kapcsolódni a nemzetközi oktatásba, kutatásba, vagy szakmai szférába. Az Európai Unió által finanszírozott Erasmus+ mobilitási program az egyik legsikeresebb olyan projekt, amely a nemzetközi tapasztalatszerzést támogatja, és lehetőséget kínál egyetemi és főiskolai hallgatóknak, oktatóknak és alkalmazottaknak arra, hogy szakmai, idegen nyelvi és kooperatív kompetenciáikat külföldi részképzések, szakmai gyakorlatok, illetve vendégoktatás vagy közös kutatás keretében fejlesszék.

Bővebben...
 
A szeretet nagyszalontai fellegvárában jártunk
2017. december 12. kedd, 14:25

 

 

A Dévai Szent Ferenc Alapítványt nem kell bemutatnunk, hiszen köztudott, hogy a Böjte Csaba ferences szerzetes által létrehozott szervezet célja az Erdélyben nehéz körülmények között élő gyermekek felkarolása. Csaba testvér és munkatársai áldozatos munkájának köszönhetően ma már több száz gyermek nevelkedik az alapítvány valamelyik otthonában, köztük a nagyszalontaiakban is.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban
2017. december 12. kedd, 14:20

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.

Bővebben...
 
Meggyulladt a „remény” gyertyája
2017. december 11. hétfő, 13:13

 

 

Hétfőn délelőtt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán újra összegyűltek hallgatók és munkatársak, hogy meggyújtsák az adventi koszorún a második gyertyát. A kis ünnepség keretében Jancsó Brigitta hitoktató a Szentírásból hozott példákat, melyek jól kapcsolódtak az adventi várakozáshoz.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban
2017. december 07. csütörtök, 15:15

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 6-án tartottak felvételi tájékoztatót a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a Pedagógiai Kar és Teológiai Kar képzéseiről, szakjairól, a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról szólt.

Bővebben...
 
Adventi készülődés
2017. december 07. csütörtök, 11:03

 

 

Immáron már 20 éves kollégiumi hagyományokat követve idén is megrendeztük Karunk hallgatói számára az Adventi készülődés elnevezésű két napos foglalkozóház jellegű programunkat.

Bővebben...
 
Idén is csak a Szendrei - Karunk hallgatóinak részvétele a Szendrei János matematika versenyen
2017. december 07. csütörtök, 10:03

 

 

Az idén is megrendezésre került az ország egyik legnívósabb, már hagyománnyá lett matematika versenye, a Szendrei János matematika verseny. Itt a pedagógia területére elkötelezett matematikát tanuló hallgatók méltán összemérhetik tudásukat. Karunk sem hiányozhatott erről a megmérettetésről.

Bővebben...
 
Évzáró est a Budapesti Francia Intézetben
2017. december 06. szerda, 09:01

 

 

Minden év végén a Budapesti Francia Intézet és a Francia Ösztöndíjasok Egyesülete, évzáró estet szervez a volt ösztöndíjasainak. Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes, többszöri francia ösztöndíjas is részt vett ezen az évbúcsúztató ünnepségen, december 2-án este.

Bővebben...
 
A hiba esztétikája - Lonovics László főiskolai docens előadása a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán
2017. december 04. hétfő, 11:10

 

 

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karán megrendezett Hiba esztétikája című szimpóziumon tartott előadást Lonovics László főiskolai docens. A rendezvényhez kapcsolódó kiállításon is szerepel, a szimpózium témájához kapcsolódó számítógépes grafikájával.

Bővebben...
 
Meggyulladt az első gyertya az adventi koszorún
2017. december 04. hétfő, 10:52

 

 

Hétfőn a 2. órai szünetben munkatársak és hallgatók gyűrűjében Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes asszony meggyújtotta az első gyertyát az adventi koszorún.

Bővebben...
 


10. oldal / 30

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.