Legkiválóbb óvodapedagógus jelölt kerestetik…
2018. május 04. péntek, 12:02

 

  A Gyakorlóintézmény kezdeményezésére, Montvajszkiné Bátor Anna nyugalmazott szakvezető óvodapedagógus, gyakorlati képzés egykori vezetője által megfogalmazott és a GFF Gyakorlóintézménye által írásba foglalt szempontrendszer alapján a mindenkori szakvezetők ajánlásai alapján kerülnek kiválasztásra a végzős óvodapedagógus szakos hallgatók közül a legfelkészültebb óvodapedagógus-jelöltek, akik többféle feladatban mérettetnek meg e verseny során.
Bővebben...
 
Lonovics László és dr. Szilvássy Orsolya Erasmus-vendégtanár volt a Rózsahegyi Katolikus Egyetemen
2018. május 03. csütörtök, 15:02

 

  Oktatóink 2018. április 23-27 közt tartózkodtak a szlovákiai egyetem pedagógiai karán.
Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2018. május 03. csütörtök, 14:55

 

  2018. április 27-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Természettudományos konferencia a GFF Pedagógiai Karán
2018. április 25. szerda, 15:12

 

  Április 24-én került megrendezésre a Klímaváltozás – Fenntarthatóság – Szemléletformálás című konferencia. A rendezvényt a másodéves óvodapedagógus hallgatók rövid énekes műsora, és Lővei Lili szavalata vezette be, ezúton is köszönjük közreműködésüket.
Bővebben...
 
Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre
2018. április 23. hétfő, 08:45

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

Bővebben...
 
Nemzetiségi konferencia Szarvason
2018. április 19. csütörtök, 09:08

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2018. április 18-án rendezte meg VII. Nemzetiségi Konferenciáját, Hittel élni – A gyermek a nemzetiségek jövője címmel. Dr. Lipcsei Imre, a Kar dékánja bemutatta a Gál Ferenc Főiskola elöljáróit, a nemzetiségi vezetőket és a régió politikusait, akik köszöntötték a résztvevőket. A konferenciát Főtisztelendő Dr. Kiss-Rigó László a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke nyitotta meg.
Bővebben...
 
Mátyás király-emlékév - Mesemondó- és szavalóverseny Bécsben
2018. április 18. szerda, 08:33

 

  2018. április 14-én került megrendezésre Bécsben a Mátyás király mesemondó- és szavalóverseny. Nem véletlenül ez a csodálatos város adott otthont a verseny megrendezésére, hiszen dicső királyunknak, Mátyásnak, számos kötődése volt Bécshez. A rendezvény ötlete az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesületétől (AMAPED), azon belül annak elnök asszonyától Mentsik Szilviától származott. A versenyre több mint 300 mesemondó és szavaló érkezett, akik összesen 16 kategóriában, 8 független zsűri előtt mérettettek meg, 3 helyszínen. A zsűri tagjai voltak többek között Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész, dr. Szoták Szilvia, Hadiné dr. Végh Katalin és Mentsik Szilvia.


 

Bővebben...
 
Klímaváltozás - Fenntarthatóság - Szemléletformálás - Konferencia a GFF Pedagógiai Karán
2018. április 16. hétfő, 15:54

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt a


 

KLÍMAVÁLTOZÁS –


FENNTARTHATÓSÁG –


SZEMLÉLETFORMÁLÁS

 
 

címmel megrendezésre kerülő konferenciájára.

 

  

Bővebben...
 
IV. ORSZÁGOS NÉPDALÉNEKLŐ VERSENY az ELTE Tanítóképző Főiskolán
2018. április 13. péntek, 12:16

 

  A Gál Ferenc Főiskolát Berta Orsolya, 1. évfolyamos tanító szakos hallgató képviselte. Előadásában Moldvai népdalcsokrot hallhattunk. A versenyre 8 felsőoktatási intézményből 12 hallgató nevezett. Kolozsvárról és Beregszászról is érkeztek versenyzők. Ebben a mezőnyben főiskolánk hallgatója, Berta Orsolya a III. helyezést érte el, valamint különdíjjal jutalmazták a moldvai népdalok kiváló tolmácsolásáért. Mindemellett a KÓTA térségi minősítőjén a legmagasabb, kiváló fokozatot érte el. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!


 

Bővebben...
 
Hittel élni – A gyermek a nemzetiségek jövője - Konferencia a GFF Pedagógiai Karán
2018. április 13. péntek, 10:34

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara

tisztelettel meghívja Önt és kedves kollégáit

 

HITTEL ÉLNI –


A GYERMEK A NEMZETISÉGEK JÖVŐJE

 

című nemzetiségi konferenciájára.

 

A rendezvényen szlovák, román és német nemzetiségi képzést folytató pedagógusok és nemzetiségi közéleti személyek vesznek részt.
 

 

A KONFERENCIA FŐVÉDNÖKE:


S.E.R. Dr. Kiss-Rigó László
szeged-csanádi püspök

 

  

Bővebben...
 


10. oldal / 33

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.