Információk, értesítések a levelező tagozatos alapképzések hallgatói részére

Budapesti képzési helyszín

                                                                                                                                                                                

 

 

 

 


 

Levelező tagozatos alapképzések hallgatóinak tantárgyfelvétele a Neptun rendszerben

 

A levelező tagozatos alapképzések hallgatói részére a 2017/2018. tanév II. félévi tantárgyfelvétel a NEPTUN rendszerben 2018. február 21-től március 4-ig tart. A tárgyfelvételről szóló hirdetmény elérhető ITT.

 

 


 

 

Budapesti képzési helyszín órarendje

 

Az Óvodapedagógus alapszak budapesti képzési helyszínének aktuális félévi órarendje elérhető ITT.

 

 


 

 

Hallgatói regisztráció a Neptunban a 2017/2018-as tanév tavaszi félévére

 

A kötelező bejelentkezés (regisztráció) a 2017/18. tanév TAVASZI félévére a NEPTUN tanulmányi rendszerben a Pedagógiai Kar levelező tagozatos óvodapedagógus alapképzésének budapesti telephelyén 2018. február 1-től 19-ig tart. A regisztrációról szóló hirdetmény megtekinthető ITT.

 

 


 

 

Levelező tagozatos alapképzések konzultációs időpontjai

 

A levelező tagozatos alapképzési szakok 2017/2018. tanév tavaszi félévének tervezett konzultációs időpontjai megtekinthetők ITT.

 

 


 

 

Levelezős vizsgajelentkezés - Budapesti képzési helyszín

 

A levelező tagozatos ÓVODAPEDAGÓGUS alapképzési szak budapesti képzési helyszínének hallgatói részére szóló, vizsgjelentkezéssel kapcsolatos FONTOS információk megtekinthetőek ITT.

 

 


 

 

Aktuális félévi tantárgyfelosztás

 

A levelező tagozatos óvodapedagógus képzés budapesti képzési helyszínének aktuális félévi tantárgyfelosztása megtekinthető ITT.

 

 


 

 

Levelező tagozat vizsgarendjei - Budapesti képzési helyszín

 

A levelező tagozatos hallgatók (budapesti képzési helyszín) vizsgarendjei megtekinthetőek ITT.

 

 


 

 

Diákigazolvány igénylésének menete

 

Tisztelt Hallgatónk!


A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz.

Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

 

 


 

 

Tájékoztató a különböző térítési díjak befiztésének menetéről

 

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik Tovább

 


 

 

 

Képgaléria

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.