Információk, értesítések a levelező tagozatos alapképzések hallgatói részére

Szegedi képzési helyszín

                                                                                                                                                                                

 

 

 

 


 

 

Levelező tagozatos alapképzések konzultációs időpontjai

 

A levelező tagozatos alapképzési szakok 2019/2020. tanév tavaszi félévének tervezett konzultációs időpontjai megtekinthetők ITT.

 

 


 

 

Hallgatói regisztráció a Neptunban a 2019/2020-as tanév őszi félévére

 

A kötelező bejelentkezés (regisztráció) a 2019/20. tanév ŐSZI félévére a NEPTUN tanulmányi rendszerben a Pedagógiai Kar levelező tagozatos csecsemő- és kisgyermeknevelő alapképzésének szegedi telephelyén 2019. szeptember 2-től 16-ig tart. A regisztrációról szóló hirdetmény megtekinthető ITT.

 

 


 

 

Levelező tagozatos alapképzések hallgatóinak tantárgyfelvétele a Neptun rendszerben

 

A levelező tagozatos alapképzések hallgatói részére a 2018/2019. tanév I. félévi tantárgyfelvétel a NEPTUN rendszerben 2018. október 2-től október 14-ig tart. A tárgyfelvételről szóló hirdetmény elérhető ITT.

 

 


 

 

Szegedi képzési helyszín órarendje

 

A levelező tagozatos csecsemő- és kisgyermeknevelő képzés szegedi képzési helyszínének aktuális félévi órarendje elérhető ITT.

 

 


 

 

Aktuális félévi tantárgyfelosztás

 

A levelező tagozatos csecsemő- és kisgyermeknevelő képzés szegedi képzési helyszínének aktuális félévi tantárgyfelosztása megtekinthető ITT.

 

 


 

 

Diákigazolvány igénylésének menete

 

Tisztelt Hallgatónk!


A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz.

Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

 

 


 

 

Tájékoztató a különböző térítési díjak befiztésének menetéről

 

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik Tovább

 


 

 

 

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.