Tudományos diákköri kutatással kapcsolatos tájékoztató és továbbképzés

2017. március 07. kedd, 09:38

 

  2017. február 28. és március 2. között került megrendezésre az első és másod éves hallgatók számára a tudományos diákköri kutatással kapcsolatos tájékoztató és továbbképzés. A kurzusok keretében megismerkedtek a TDK feladataival, a felépítésével, a rendszerével, az értékelési módjaival.
 

 

 

A képzés „tananyagai” között megjelentek a statisztikai alapok, az előadás tartásának módszere, a TDK dolgozat nyelvi és formai sajátosságai is.

Emellett, a hallgatóknak lehetőségük volt kutatási példákon keresztül (tehetséggondozás, egészségnevelés stb.) az elmélet mellett gyakorlati ismeretek elsajátítására. A képzést tartották: Dr. Lipcsei Imre, Dr. Fest Sarolta, Dr. Katona Krisztina, Lestyán Erzsébet, Szabóné Balogh Ágota.

 

 


 

 

 

 

Képgaléria

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.