Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre

2017. május 11. csütörtök, 15:02

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

 

Képzési helyszínek:

SZARVASON: Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar, 5540 Szarvas, Szabadság út 4.
(A szarvasi képzést „A továbbképzési ajánlatok c. füzetben már márciusban meghirdettük.)

SZEGEDEN: Gál Ferenc Főiskola, 6720 Szeged, Dóm tér 6.


A képzés tartalma:


A négy féléves képzés három féléven keresztül angol nyelvi képességfejlesztést, két féléven át országismereti beszédgyakorlatot, valamint szakmai tantárgy-pedagógiai kompetenciafejlesztést foglal magában, majd a záró félévben angol gyermekirodalmi kurzust is kínál. Mindvégig különleges hangsúlyt kapnak azok a módszerek és gyakorlati útmutatók, amelyek segítségével igazán hatékonnyá tehetik e tartalmak a 6-12 éves korosztály nyelvtanulását. A negyedik félévet műveltségterületi szigorlat zárja. A képzést a Gál Ferenc Főiskola keresztény értékrendje és gyermekközpontú szemlélete közösen jellemzi.


Megszerezhető végzettség:

A képzés oklevél betétlap (igazolás) kiadásával zárul, amely az alapoklevéllel együtt érvényes, és az angol nyelv tanítására jogosít az általános iskola 1-6. osztályában.  A betétlap (igazolás) államilag elismert, komplex felsőfokú nyelvvizsgával egyenértékű.


Részvételi díj: 120 000 Ft/félév.


Felvételi feltételek:

Tanítói diploma és államilag elismert középfokú B2 szintű komplex angol nyelvvizsga.

Azok a tanítói diplomások is jelentkezhetnek, akik még nem szerezték meg a B2 szintű komplex angol nyelvvizsgát. Ők az első tanév végéig kötelesek ezt megszerezni, illetve számukra angol nyelvű felvételi elbeszélgetést tartunk a következő helyeken és időpontokban, amelyek témája: a nyelvvizsgákon megszabott általános témakörök, valamint beszélgetés a szakmai tervekről, elhivatottságról.

Szarvason:   2017. szeptember 2-án, szombaton 10.00 órától
Szegeden:   
2016. szeptember 1-én, pénteken 10.00 órától


Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 25.


Jelentkezni a Pedagógiai Kar honlapjáról (www.pk.gff-szarvas.hu) letölthető jelentkezési lapon lehet, bővebb felvilágosítás a Kar Továbbképzési Irodájától kérhető (5540 Szarvas, Szabadság út 4., telefon: +36 66 886-017, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).


A műveltségterületi kiegészítő képzés felhívása megtekinthető ITT.

 

 

Képgaléria

 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ


MEGHOSSZABBÍTVA


2018. JÚLIUS 31-IG!

 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.