Kari "Mesemondó verseny"

2017. november 27. hétfő, 11:06

 

  A korábban nagy hagyományokkal rendelkező kari Mesemondó verseny, ha nem is 100 éves Csipkerózsika álmából ébredt fel, de néhány év kihagyás után éledt újra 2017. november 22-e délutánján.

 

A rendezvényt Liszi Melinda a Fösvén legén házasodik című mese előadásával nyitotta meg, majd a II. évfolyamos óvodapedagógus hallgatók bábelőadásában A kiskakas gyémánt félkrajcárja című mese következett. E két produkció kellő mesei, mesélési hangulatot teremtett mind a versenyzők, mind pedig a közönség számára, így el is kezdődött a versengés. Az egyes mesék között a hangulatot Kasik Máté citerajátéka és Berta Orsolya népdaléneklése fokozta tovább.


A mesék meghallgatását követően a zsűri, melynek tagjai Timárné Hunya Tünde, Mihály Zoltánné és elnöke Szarka Péter voltak, visszavonult, hogy meghozza bölcs döntését.


Ezalatt a közönség is leadhatta szavazatait, illetve szintén a II. évfolyamos óvodapedagógus hallgatók előadásában A csillagszemű juhász című bábelőadást nézhettük meg.


A bábelőadást a már nagyon várt eredményhirdetés követte, melyből megtudhattuk, hogy a zsűri értékelése alapján I. helyezett Cara Annamária lett, II. helyezést megosztva Megyesi Beáta és Molnár Odett ért el, a III. helyezettnek járó díjat pedig Kasik Máté kapta. A közönség díjat szintén Cora Annamária vihette haza.


A rendezvény azzal a szlogennel zárult, hogy "Jövőre, veled, ugyanitt!"


A díjazottaknak gratulálunk, továbbá ezúton is köszönjük a résztvevők és felkészítő tanáraik munkáját!

 


 

 

 

 

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Erasmus

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.