Tesz-Vesz Tavasz a Gyakorló udvarán

2015. március 26. csütörtök, 10:26

 

 

2015. március 20-án, pénteken délután egy maroknyi főiskolásokból álló csapat gyűlt össze a Gyakorló intézmény hátsó udvarán, hogy rendbe tegye a játszóteret és elvégezze a szükséges tavaszi munkálatokat, mielőtt a gyermekek birtokba vennék a terepet.
Az önkéntes munkára a Szeged-Csanád Egyházmegye által meghirdetett Tesz-Vesz Tavasz program keretein belül jelentkeztek a hallgatók. A lehetőséget és a munkaeszközöket a Gyakorló intézmény vezetősége biztosította számukra.

  

A munka előkészítéseként már a hét elején ellátogatott kollégiumunkba Huszár Istvánné Ilike néni, aki ismertette a feladatokat. Többek között az udvaron lehullott falevelek lombsöprűzése, a játékok megtisztítása és a homokozó felásása jelentették a fontosabb teendőket. A hallgatók mellett egy-két szülő, az intézmény gondnoka, sőt, még az igazgatóhelyettes asszony is tevékenykedett ezen a szép napsütéses délutánon. A „teszveszelés” folyamán meglátogatta a kis csapatot a program egyik főszervezője a szegedi Ifjúságpasztorációs Irodától, aki még ajándékot is hozott a résztvevőknek. Bíró Gyula igazgató úr jóvoltából pedig a kimelegedett önkéntesek frissítőt is kaptak.

 


 

 

 

 

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.