Adventi Hangverseny a Pedagógiai Karon

2017. december 15. péntek, 12:45

 

 

Több évtizedes hagyomány, hogy Advent idején hallgatóink közös muzsikálással köszöntik az ünnepet.


Az idei adventi hangverseny egy kicsit más volt, mint a megszokottak. Köszönetként hangzottak el dalok, kórusművek, hangszeres darabok.  A köszönet a kar oktatóinak és munkatársainak szólt, akik segítségével, támogatásával és szeretetével készülhetnek hallgatóink leendő hivatásukra.

 

Bemutatkoztak a csoportok, kórusok, karácsonyi, betlehemes daloktól, kórusművektől csengett az előadóterem. Az adni akarás, a szép teremtésének vágya hatotta át a produkciókat. Első alkalommal mutatkoztak be a legkisebbek nevelésére készülő csecsemő – és kisgyermekgondozó szakosok.


Néhányan a hallgatók közül egyéni produkcióra is vállalkoztak, nagy sikerrel. Müller Szilvia, Bagdi Bence, Simcsik Anna Sára, Lászk Viktória, Berta Orsolya, Kasik Máté, Gyányi Daniella nyújtott felejthetetlen élményt énekléssel és hangszerjátékkal. Büszkék vagyunk rájuk!


Hagyományaink része az is, hogy minden adventi hangverseny közös énekléssel fejeződik be. A fellépők és a közönség együtt énekelte a közkedvelt karácsonyi dallamokat, s boldogan, felszabadultan muzsikáltak együtt.


Köszönjük hallgatóinknak a varázslatos délutánt!


„Élni annyi, mint szeretni. …együtt érezni és eggyé olvadni és tudni, hogy a szeretet a legmagasabb rendű alkotás.” (Tatiosz)

 

 


 

 

 

 

Képgaléria

Erasmus felhívás

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.