Tavaszi hangverseny

2018. május 09. szerda, 08:00

 

  A tanév egyik utolsó rendezvényének lehettünk részesei az ének-zenei szakcsoport által szervezett tavaszi hangverseny meghallgatásával. Az énekkar, a tehetségműhely, a 2. évfolyam B csoportja és a kamarakórus mellett énekes és hangszeres szólisták előadását élvezhettük. Első alkalommal voltak vendégeink és arattak nagy sikert a gyakorló iskola tanulói. Kamarakórusukat Balláné Tóth Krisztina vezényelte.

 

A hangverseny első részébe a magyar folklór szép darabjaiban gyönyörködhettünk. Bagdi Bence és Berta Orsolya népdalcsokrai mellett olyan népdalfeldolgozásokat szólaltattak meg a kórusok, melyeket tanítóként és óvodapedagógusként is énekelhetnek.


A második részt Vivaldi egyik hegedűversenyéhez írott szonettje nyitotta meg, Lővei Lili előadásában. Ebben a részben azok a hallgatók mutatkoztak be, akik szabad idejükben sok időt töltenek muzsikálással. Így részesei lehettünk Bagdi Bence tolmácsolásában a Varázsfuvola Sarastro áriájának, Simcsik Anna Sára felejthetetlen furulyajátékának, Müller Szilvia gyönyörű ének szólójának. S hallhattuk a folyamatosan fejlődő és létszámában is növekvő kamarakórus előadását, melyben oktatók és hallgatók együtt énekeltek.


Köszönjük a jókedvű, élményt nyújtó délutánt hallgatóinknak és felkészítő tanáruknak, Tamás Margitnak.

 

 


 

 

 

 

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.