ALUMNI

                                                                                                                                                                               

 

 

 


 

 

2018

 


2018. szeptember 15-én találkozott a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán az 55 éve végzett óvónői évfolyam. 1963-ban vették át a felsőfokú oklevelüket a Szarvasi Óvónőképző Intézetben.

 

 

 

 

2018. június 15-én találkozott a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán  - az egykori iskolaépületben - az  1958-ban végzett gimnáziumi osztály, a résztvevők a 60 éves találkozón vettek részt.

 

 

 

 

2018. június 30-án találkozott a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán a 25 éve végzett óvodapedagógus évfolyam. 1993-ban 87-en vették át a főiskolai oklevelüket a Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskolán.

 

 

 


 

 

2012

 


2012-ben ünnepélyes keretek között köszöntötték az Alma Máterben az 50 éve végzett óvónőket, akik pedagógiai munkájuk elismeréséül arany díszdiplomát vehettek át.

 

 

 


 

 

2011

 


2011. szeptember 3-án vehették át arany díszokleveleiket azon pedagógusok, akik 1961-ben elsőként kaptak felsőfokú óvónői oklevelet a Szarvasi Óvónőképző Intézetben.

 

 

 

 

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.