Felhívás Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíjra a 2018/2019. tanévre

2019. január 11. péntek, 12:40

 

 

A Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíj Program 2018/2019. tanévre szóló pályázata kiírásra került.


Az ösztöndíjra jogosult a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar első évfolyamos nappali, vagy levelező képzési formában, alapszakon vagy kiegészítő nemzetiségi óvodapedagógus tanulmányokat folytató magyar állampolgár hallgatója.


A pályázati kiírás, az ösztöndíjra vonatkozó információk, határidők és a pályázati dokumentumok 2019. január 10-től megtalálhatók a pályázati koordinátorok (www.ldu.hu; www.udpi.hu) és az érintett országos nemzetiségi önkormányzatok honlapjain.

 

 

 

 

Az ösztöndíj-programról szóló tájékoztató megtekinthető ITT.

 

 


 

 

Felhívás Román Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíjra a 2018/2019. tanévre

 

A Magyarországi Románok Országos Önkormányzata (a továbbiakban: MROÖ) a román nemzetiségi óvodapedagógus-képzést folytató felsőoktatási intézmények hallgatóit tájékoztatja az MROÖ Közgyűlésének a Román Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíjról szóló 132./2018. (IX. 22.) számú határozata alapján az alábbi ösztöndíj-lehetőségről.


Az ösztöndíj célja: a román nemzetiségi óvodapedagógus képzést biztosító felsőoktatási intézményekben hallgatói jogviszonyt létesített román nemzetiségi óvodapedagógus hallgatókat a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, román nemzetiségi óvodapedagógusutánpótlás biztosításának elősegítése érdekében ösztöndíjban részesítse a 2018/2019 tanév első és második szemeszterében a helyi román nemzetiségi önkormányzat, ennek hiányában a helyi román nemzetiségi egyesület ajánlása alapján.

Az ösztöndíjra jogosult a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar első évfolyamos nappali, vagy levelező képzési formában, alapszakon vagy kiegészítő román nemzetiségi óvodapedagógus tanulmányokat folytató magyar állampolgár hallgató.

A pályázati felhívás, a tanulmányi ösztöndíjprogram szabályzata, valamint a pályázati igénylőlap megtekinthető ITT.

 

 


 

 

Felhívás Roma/cigány Nemzetiségi Óvodapedagógus Tanulmányi Ösztöndíjra a 2018/2019. tanévre

 

Az Országos Roma Önkormányzat (a továbbiakban: ORÖ) a roma/cigány nemzetiségi óvodapedagógus-képzést folytató felsőoktatási intézmények hallgatóit tájékoztatja az ORÖ Közgyűlésének 81/2018. (XII. XII.07.) számú határozata alapján az alábbi ösztöndíj-lehetőségről.


Az ösztöndíj célja: a roma/cigány nemzetiségi óvodapedagógus képzést biztosító felsőoktatási intézményekben hallgatói jogviszonyt létesített nemzetiségi óvodapedagógus hallgatókat a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, nemzetiségi óvodapedagógus-utánpótlás biztosításának elősegítése érdekében ösztöndíjban részesítse a 2018/2019 tanév első és második szemeszterében.

Az ösztöndíjra jogosult a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar első évfolyamos nappali, vagy levelező képzési formában, alapszakon vagy kiegészítő roma nemzetiségi óvodapedagógus tanulmányokat folytató magyar állampolgár hallgató.

A pályázati felhívás, a tanulmányi ösztöndíjprogram szabályzata, valamint a pályázati igénylőlap megtekinthető ITT.

 

 


 

 

 

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. AUGUSZTUS 15.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.