Országos Mesemondó Verseny

2019. március 25. hétfő, 12:47

 

 

2019. március 21-én immár tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók részére NÉPEK MESÉI címmel országos mesemondó verseny.


A rendezvényen a Gál Ferenc Főiskolát Kelemen Petra Karunk I. évf. óvodapedagógus szakos hallgatója képviselte, aki a versenyen 2. helyezést ért el.


 

  

A verseny házigazdája ez alkalommal is az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara volt, szervezői és lebonyolítói a Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszék és a Könyvtár munkatársai.


Hallgatónk A szegény ember és a farkas című mesét mondta el, amelyet Kóka Rozália: Egy asszon két vétkecskéje – Bukovinai székely, gyimesi és moldvai csángó népi szerelmes történetek eredeti gyűjtések alapján című kötetből választotta, s előadását egy dalbetéttel is színesítette.


A szép sikerhez, elért eredményhez gratulálunk, továbbá ezúton is köszönjük a felkészítő tanár, Dr. Katona Krisztina munkáját!

 

 


 

 

 

 

Képgaléria


 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:


2019. JÚLIUS 31.

 


 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.