Sporttudományi kongresszus Nyíregyházán

2019. június 11. kedd, 08:13

 

 

Nyíregyházán, a Nyíregyházi Egyetemen 2019.június 5-7-e között rendezték meg a 16. Országos Sporttudományi Kongresszust. A több mint kétszáz sportszakember részvételével zajlott eseményt immáron második alkalommal rendezte meg az intézmény. A résztvevők sportszakmai és sporttudományi előadások keretein belül ismerkedhettek meg a hazai sporttudományos kutatások legfrissebb eredményeivel. 

 

Az esemény főszervezője a Magyar Sporttudományi Társaság, fővédnöke dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár; dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere; valamint dr. Kvancz József, az egyetem kancellárja; Vassné dr. Figula Erika, az egyetem rektora.

A kongresszuson „Sporttudomány az egészség és a teljesítmény szolgálatában” mottó keretében terítékre kerültek a sporttudomány területét teljes mértékben lefedő témakörök a természettudományos kutatási eredményektől a társadalomtudományi vizsgálatok, elemzések bemutatásáig. A főbb témakörök voltak a teljesség igénye nélkül: versenysport, egyetemi sport, utánpótlás-nevelés, sportorvoslás, prevenció, rehabilitáció, sportpszichológia, sportélettan, sport-innováció, sportgazdaság, sportturizmus, sportpedagógia.

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karáról a kongresszuson részt vettek: dr. Fest Sarolta főiskolai tanár és Vida Júlia tanársegéd.


 

 

 

 

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.