Nyílt nappal egybekötött előalkalmassági vizsga a szarvasi Pedagógiai Karon

2020. január 17. péntek, 13:24

 

 

2020. január 17-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nyílt nappal egybekötött előalkalmassági vizsgát tartott. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető köszöntötte a jelenlévőket, és bemutatta a Gál Ferenc Főiskolát, valamint annak Pedagógiai Karát.


Tájékoztatást adott a 2020/21. tanévre meghirdetett szakokról, és azok felvételi követelményeiről.

 

Kiemelte a kiváló kollégiumi, a változatos sportolási és kulturális lehetőségeket, a jó közösségeket, a 40 külföldi egyetemi partnernél választható Erasmus ösztöndíjas részképzéseket.
 

Ezt követően 10.00 órától megkezdődött az előalkalmassági vizsga. A vizsgát követően az érdeklődőknek lehetősége nyílt a Kar kollégiumának megtekintésére is, mely lehetőséggel a megjelentek közül sokan éltek is.

 


 

 

 

 

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.