„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 
Szarvasi évbúcsúztató
2017. december 21. csütörtök, 18:00

 

  A közel egy évtizedes hagyományoknak megfelelően a Szarvasi Kampusz munkatársai egy jó hangulatú "batyus bállal" búcsúztatták az évet. A Kar és a Gyakorló Intézmény megint együtt ünnepelt a II. emeleti nagyelőadóban.
Bővebben...
 
Adventi Hangverseny a Pedagógiai Karon
2017. december 15. péntek, 12:45

 

 

Több évtizedes hagyomány, hogy Advent idején hallgatóink közös muzsikálással köszöntik az ünnepet.


Az idei adventi hangverseny egy kicsit más volt, mint a megszokottak. Köszönetként hangzottak el dalok, kórusművek, hangszeres darabok.  A köszönet a kar oktatóinak és munkatársainak szólt, akik segítségével, támogatásával és szeretetével készülhetnek hallgatóink leendő hivatásukra.

Bővebben...
 
Dr. Szilvássy Orsolya Erasmus-vendégelőadása a Partiumi Keresztény Egyetemen
2017. december 15. péntek, 12:30

 

 

Dr. Szilvássy Orsolya, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nemzetiségi és Idegen Nyelvi Tanszék oktatója Neue Tendenzen in der Kinderliteraturforschung. Mit Bilderbüchern in der frühen Spracherziehung címmel előadást tarott a Partiumi Keresztény Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéki Csoport meghívására 2017. december 5-én.

 

 

 
A külföldi mobilitás népszerűsítése a Pedagógiai Karon
2017. december 15. péntek, 11:20

 

 

A magyar felsőoktatási intézmények versenyképessége szempontjából kulcskérdés, hogy be tudnak-e kapcsolódni a nemzetközi oktatásba, kutatásba, vagy szakmai szférába. Az Európai Unió által finanszírozott Erasmus+ mobilitási program az egyik legsikeresebb olyan projekt, amely a nemzetközi tapasztalatszerzést támogatja, és lehetőséget kínál egyetemi és főiskolai hallgatóknak, oktatóknak és alkalmazottaknak arra, hogy szakmai, idegen nyelvi és kooperatív kompetenciáikat külföldi részképzések, szakmai gyakorlatok, illetve vendégoktatás vagy közös kutatás keretében fejlesszék.

Bővebben...
 
A szeretet nagyszalontai fellegvárában jártunk
2017. december 12. kedd, 14:25

 

 

A Dévai Szent Ferenc Alapítványt nem kell bemutatnunk, hiszen köztudott, hogy a Böjte Csaba ferences szerzetes által létrehozott szervezet célja az Erdélyben nehéz körülmények között élő gyermekek felkarolása. Csaba testvér és munkatársai áldozatos munkájának köszönhetően ma már több száz gyermek nevelkedik az alapítvány valamelyik otthonában, köztük a nagyszalontaiakban is.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban
2017. december 12. kedd, 14:20

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.

Bővebben...
 
Meggyulladt a „remény” gyertyája
2017. december 11. hétfő, 13:13

 

 

Hétfőn délelőtt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán újra összegyűltek hallgatók és munkatársak, hogy meggyújtsák az adventi koszorún a második gyertyát. A kis ünnepség keretében Jancsó Brigitta hitoktató a Szentírásból hozott példákat, melyek jól kapcsolódtak az adventi várakozáshoz.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban
2017. december 07. csütörtök, 15:15

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 6-án tartottak felvételi tájékoztatót a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a Pedagógiai Kar és Teológiai Kar képzéseiről, szakjairól, a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról szólt.

Bővebben...
 
Adventi készülődés
2017. december 07. csütörtök, 11:03

 

 

Immáron már 20 éves kollégiumi hagyományokat követve idén is megrendeztük Karunk hallgatói számára az Adventi készülődés elnevezésű két napos foglalkozóház jellegű programunkat.

Bővebben...
 


2. oldal / 22

Képgaléria

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.