DJP Hálózat I. Országos Szakmai Találkozója
2017. október 10. kedd, 13:42

 

  Karunk öt oktatója, mint e-tanácsadó, mentor vett részt 2017. október 9-én a DJP Hálózat I. Országos Szakmai Találkozóján, Budapesten. A konferenciát Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért Felelős Miniszterelnöki Biztos nyitotta meg.
Bővebben...
 
Felhívás mesemondó versenyre
2017. október 05. csütörtök, 13:38

 

 

Jelentkezőket várunk intézményünk mesemondó versenyére, amelyet 2017. november 22-én 15 órai kezdettel tartunk.

A versenyzőknek könyv nélkül kell elmondaniuk egy szabadon választott magyar népmesét.

Jelentkezni Dr. Katona Krisztinánál lehet, a szabadon választott mese címének és forrásának megadásával.

 

 

 
Egészségfejlesztő mentálhigiéné 3 féléves szakirányú továbbképzési szak Gyulán, a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán
2017. október 05. csütörtök, 09:57

 

 

Egészségfejlesztő mentálhigiéné szakirányú továbbképzés a
 

Gál Ferenc Főiskola

Egészség- és Szociális Tudományi Karán, Gyulán


Pedagógusképzés, társadalomtudomány, bölcsészettudomány, orvos- és egészségtudomány, sporttudomány, hitéleti képzési területen alapfokozatú végzettséggel rendelkezők részére

Bővebben...
 
Díszdiplomásokat köszöntöttek a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán
2017. szeptember 26. kedd, 08:27

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán a hagyományoknak megfelelően idén is köszöntötték a díszdiplomás pedagógusokat. A 2017. szeptember 23-i ünnepségen a Főiskola, a megye, a város elöljárói előtt vehették át arany, gyémánt, vas, rubin és gránit diplomájukat a szarvasi pedagógusképzéshez kötődő nyugdíjas pedagógusok.
Bővebben...
 
Erasmus-tájékoztató a Pedagógiai Karon
2017. szeptember 22. péntek, 10:45

 

  Az Erasmus+ program pályázatai lehetőségeiről Dr. Szilvássy Orsolya, kari Erasmus-koordinátor tájékoztatta a hallgatókat 2017. szeptember 19-én. A pályázat október 10-ig nyitott, további információkat az Erasmus-menüben találnak.
Bővebben...
 
Képzőművészeti kiállítás a Római Magyar Akadémián
2017. szeptember 19. kedd, 15:10

 

  Karunk oktatója Baráth Nóra 2016-ban egyike volt a Római Magyar Akadémia képzőművészeti ösztöndíjasainak, akik harminc napot tölthettek Rómában a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Az ösztöndíj alapításának célja, hogy magyar képzőművészek számára lehetőséget biztosítson szakmai tájékozódásra, galériák, gyűjtemények és múzeumok megismerésére, szakmai kapcsolatok teremtésére.
Bővebben...
 
Hallgatónk sikeres szereplése a Magyarországi Egyetemi-Főiskolai Atlétikai Bajnokságon
2017. szeptember 15. péntek, 11:00

 

 

Nyeste Ágnes Anita , a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar másodéves nappalis hallgatója részt vett 2017.05.28-án a Magyarországi Egyetemi-Főiskolai Atlétikai Bajnokságon.


A hallgató 400 méter gátfutásban , második helyezést ért el.


A rendezvény helyszíne : Miskolci Atlétikai Centrum volt.

Bővebben...
 
CEEPUS koordinátori találkozó Miskolcon
2017. szeptember 08. péntek, 12:42

 

  2017. augusztus 7. és 10. között a közép-európai felsőoktatás intézmények közötti mobilitást lehető tevő csereprogram, a CEEPUS  koordinátori találkozót szervezett Miskolcon. Az „Active Methods in Teaching Mathematics and Informatics” alprogram vezetője, a szervező munkájáért kétszer is nemzetközi miniszteri díjban részesített dr. Körtesi Péter gazdag szakmai és kulturális programot állított össze a tíz ország egyetemeit képviselő népes koordinátori közösségnek.
Bővebben...
 
Meghívó - Díszdiploma-átadó ünnepség
2017. augusztus 29. kedd, 10:41

 

 

 

A GÁL FERENC FŐISKOLA
PEDAGÓGIAI KARA

 

2017. szeptember 23-án, 10.00 órakor
DÍSZDIPLOMA-ÁTADÓ
ÜNNEPSÉGET

 

tart,
melyre tisztelettel meghívjuk.


Helye:
Evangélikus Ótemplom, Szarvas


Dr. Lipcsei Imre         Dr. Kozma Gábor
főiskolai tanár              főiskolai tanár

dékán                              rektor

 

 

 
Felhívás 2 féléves kiegészítő Matematika műveltségterületi képzésre
2017. augusztus 23. szerda, 15:45

 

 

2017/18-as tanévben - várhatóan szeptember végén -  a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara tanítói oklevéllel rendelkezők számára 2 féléves kiegészítő Matematika műveltségterületi önköltséges (120.000- Ft/félév) képzést indít levelező tagozaton (a félév során 4 szombati napon lesznek a tanórák).


Jelentkezési lap letölthető a Kar honlapjáról a Továbbképzési menüből. A jelentkezéshez csatolni szükséges a tanítói oklevél másolatát, valamint a 3.000- Ft regisztrációs díj átutalásáról az igazolást.

 

 

 


8. oldal / 25

Képgaléria

 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ


MEGHOSSZABBÍTVA


2018. AUGUSZTUS 10-IG!

 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.