Nyári felvételi hitéleti szakokra
2017. augusztus 10. csütörtök, 19:38

 

  A Gál Ferenc Főiskola meghirdette hagyományos nyári felvételijét a szegedi, szarvasi és gyulai hitéleti szakokra. A felvétel a Főiskola belső eljárásrendje szerint történik, ezért ösztöndíjas helyekre is jelentkezhetnek az érdeklődők. Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 31. Az online jelentkezési lap a Főiskola honlapjáról tölthető le.
Bővebben...
 
Magvaink szárba szökkennek… - GFF hallgató a Rózsa Borka díj 2017. évi kitüntetettje
2017. július 17. hétfő, 10:58

 

 

Böjte Csaba testvér, amikor az ember előtt álló távlatok határtalanságát említi, a következőt írja: „jó dolog élni, létezni, mozgásban lenni, álmodni és alkotni, látni, hogy itt-ott elhintett kis magvaid szárba szökkennek, és bimbót, virágot bontanak.”

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának diplomaosztó ünnepségén Rózsa Gábor kuratóriumi elnök személyesen nyújtotta át a 2017. év Rózsa Borka díját, a legkiválóbb óvodapedagógus jelölt elismeréséül.

Bővebben...
 
Tanévzáró és diplomaátadó ünnepség a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán
2017. július 04. kedd, 12:12

 

  A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tanévzáró és diplomaátadó ünnepséget tartott június 26-án. Az eseménynek a Főiskola hagyományaihoz híven a beregszászi református templom adott otthont. A vendégeket és az újdiplomásokat Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola rektora, Navracsics Tibor, oktatásért kultúráért, ifjúságért és sportért felelős európai biztos és Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke, ukrán parlamenti képviselő köszöntötte.
Bővebben...
 
Brunszvik, Kőrösi Csoma, Tessedik, Szent István, Gál Ferenc Diplomaátadó ünnepség a Pedagógiai Karon
2017. június 29. csütörtök, 08:32

 

  Brunszvik Teréz, Kőrösi Csoma Sándor, Tessedik Sámuel, Szent István nevét is viselte, most pedig Gál Ferenc nevét viseli a szarvasi pedagógusképzés szarvasi – de túlzás nélkül állítható – hazai fellegvára, mondta június 24-én, szombaton a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának diplomaosztó ünnepélyén dr. Kozma Gábor rektor.
Bővebben...
 
Elnökségválasztó alakuló ülés a Gál Ferenc Főiskolán, Szegeden
2017. június 20. kedd, 15:58

 

  2017. április 27-én Gyulán, a kilencedik alkalommal megrendezett „A megelőzés szolgálatában” című konferencia zárásaként került sor a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság közgyűlésére. Ekkor a jelenlévők megválasztották a Társaság vezetőségét, amely alakuló ülését június 16-án, 14:00 órától tartotta Szegeden a Gál Ferenc Főiskola tanácskozójában.
Bővebben...
 
Motoros teljesítmények összehasonlító vizsgálata óvodáskorban címmel tartott előadást Dr. Fest Sarolta főiskolai tanár
2017. június 12. hétfő, 13:58

 

  A Magyar Sporttudományi Társaság a Pécsi Tudományegyetemmel együttműködve 2017. június 1. és 3. között Pécsett, a Palatinus Hotelben tartotta idei éves, immáron a XIV. Országos Sporttudományi Kongresszusát, tagjai, a hazai, illetve a nemzetközi sportszakemberek részére.

A kongresszus mottója: „Sporttudomány az egészség és a teljesítmény szolgálatában” volt
Bővebben...
 
Alkalmassági vizsga
2017. május 29. hétfő, 15:08

 

  2017. május 29-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett. Dr. Lipcsei Imre a Kar dékánja köszöntötte a pályázókat és a pedagógus életpálya modell bemutatásával bíztatta a sikeres alkalmassági vizsga teljesítésére.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat a 2017/2018. tanévre
2017. május 17. szerda, 14:29

 

 

Az oktatásért felelős miniszter köztársasági ösztöndíjat – JOGSZABÁLYMÓDOSÍTÁSBAN MEGHATÁROZOTT NÉVVÁLTOZÁST KÖVETŐEN NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJAT adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.
 

Az ösztöndíj adományozásának rendjét és feltételeit a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv.) 114/D. és 114/G § valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) tartalmazza.


A pályázat beadási határideje: 2017. július 3.


A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Páyázat részletes útmutatója megtekinthető ITT.

 

 

 
Felhívás tanítók számára angol nyelvi műveltségterületi kiegészítő képzésre
2017. május 11. csütörtök, 15:02

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 4 féléves, angol műveltségterületi levelező kiegészítő képzést hirdet tanító diplomával rendelkezőknek, amire félévente négy szombaton egész napos konzultációval kerül sor.

 

Bővebben...
 
Szlovák kollégák látogatása a Rózsahegyi Katolikus Egyetemről
2017. május 09. kedd, 13:55

 

  2017. április 29-én a CEEPUS program keretén belül négy szlovák kolléga érkezett karunkra a Rózsahegyi Katolikus Egyetemről, hogy órákat adjanak szlovák nemzetiségi szakos hallgatóink részére.
Bővebben...
 


9. oldal / 25

Képgaléria

 

TOVÁBBKÉPZÉSI AJÁNLAT

BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK,

ISKOLÁK RÉSZÉRE

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ


MEGHOSSZABBÍTVA


2018. AUGUSZTUS 10-IG!

 

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.