JELENTKEZÉSI LAP


A Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karán meghirdetésre kerülő szakirányú szakvizsgás továbbképzéseire, továbbá nemzetiségi kiegészítő, valamint műveltségterületi kiegészítő képzéseire


a 2020/2021. tanév őszi félévére


 


 


 


Kérjük, hogy a jelentkezéshez szíveskedjen az alábbi adatokat megadni, majd a "Regisztrálok" gombra kattintva a regisztrációt befejezni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


A felületen történő regisztrációval  Ön hozzájárul a megadott személyes adatok kezeléséhez és elfogadja az adatgyűjtésre és a személyes adatok kezelésére vonatkozó Szabályzatunkban foglaltakat. 


 
Személyes adatok


 
Állandó lakcím adatai


 
Értesítési adatok 


 
 


Felsőoktatási végzettség adatai


(egyetemi, főiskolai, alapképzés, mesterképzés)1. oklevél adatai


 2. oklevél adatai


amennyiben rendelkezik vele 

A pályázó által választott képzés adatai

 


 


*) A képzés díja: 120.000- Ft/félév. A képzések időtartama: 4 félév 120 kredit. Azon pedagógusok, akik már rendelkeznek pedagógus szakvizsgával, 2 félév alatt megszerezhetik a szakirányú továbbképzési oklevelet. A jelentkezés további feltétele hároméves pedagógiai gyakorlat igazolása. A képzések helyszíne: GFE Pedagógiai Kar, 5540 Szarvas, Szabadság út 4.
**) A képzés díja: 150.000- Ft/félév. A képzések időtartama: 4 félév 120 kredit. Azon pedagógusok, akik már rendelkeznek pedagógus szakvizsgával, 2 félév alatt megszerezhetik a szakirányú továbbképzési oklevelet. A jelentkezés további feltétele hároméves pedagógiai gyakorlat igazolása. A képzések helyszíne: GFE Pedagógiai Kar, 1073 Budapest, Erzsébet krt.7. (Soter-Line Oktatási Központ)
***)
A képzés díja: 140.000- Ft/félév. A képzések időtartama: 4 félév 120 kredit. Azon pedagógusok, akik már rendelkeznek pedagógus szakvizsgával, 2 félév alatt megszerezhetik a szakirányú továbbképzési oklevelet. A felvétel feltétele továbbá a hároméves pedagógiai gyakorlat igazolása. A jelentkezés további feltétele hároméves pedagógiai gyakorlat igazolása. A képzések helyszíne: GFE Pedagógiai Kar, 5540 Szarvas, Szabadság út 4.
****)
A képzés díja: 140.000- Ft/félév. Ez a képzésünk nem ad szakvizsgát. A képzés nemzetiségi oklevél kiadásával zárul, mely az alapoklevéllel együtt érvényes. A képzések helyszíne: GFE Pedagógiai Kar, 5540 Szarvas, Szabadság út 4.
*****) A képzés díja: 140.000- Ft/félév. Ez a képzésünk nem ad szakvizsgát. A képzés oklevél betétlap kiadásával zárul, mely az alapoklevéllel együtt érvényes. A képzések helyszíne: GFE Pedagógiai Kar, 5540 Szarvas, Szabadság út 4.


 


 
 


 


A szakirányú szakvizsgát adó továbbképzések megfelelő számú jelentkezés esetén a 2020/21-es tanév őszi félévében, 2020. augusztusban indulnak


 


Kérjük, hogy ezen elektronikusan kitöltött jelentkezési lap beküldése után, küldje meg részünkre felsőoktatási oklevelének/okleveleinek, valamint a hároméves pedagógiai gyakorlatot igazoló dokumentum szkennelt változatát a következő e-mailre: varga.erzsebet@pk.gff-szarvas.hu Amennyiben oklevele angol, vagy más idegen nyelven is kiállításra került (főiskolai vagy egyetemi oklevél angol nyelvű betétlapja; alap- vagy mesterképzési oklevél angol nyelvű oldala), úgy kérjük szíveskedjen részünkre azt is megküldeni.


 


 


A regisztrációs díjat – mely minden képzés esetén 3.000,- Ft – kérjük, az alábbi számlázási adatlap alapján teljesíteni.


Számlázási adatlap - LETÖLTÉS


A számlázási adatlapot, a befizetést igazoló banki igazolást a jelentkezési lappal együtt küldje el a fenti e-mail címre.Amennyiben az önköltség teljes összegét, vagy annak egy részét a munkáltatója vagy más gazdasági szervezet teljesíti, akkor kérjük jelezze számlaigényét az almasi.annamaria@pk.gff-szarvas.hu e-mail címen. 


Jelentkezési határidő (a jelentkezési lap online módon történő kitöltése és a fenti csatolmányok e-mailben történő továbbítása vagy személyes leadása):


2020. augusztus 15.


 


 


 


A beiratkozásra kérjük hozzon magával 1 db 3,5 × 4,5-ös útlevél minőségű fényképet.


 


 


 


Nyilatkozom, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek, és személyes adataimban történő változást 8 munkanapon belül írásban bejelentem a GFE-PK Továbbképzési Irodáján.


 


 


Felhívjuk a figyelmét, hogy a Nemzeti Felsőoktatási Törvényben foglaltak szerint (49.§ 8-as bekezdés) a beiratkozáskor igazolja esetleges fogyatékosságát /fogyatékossággal élő hallgató (jelentkező): aki mozgásszervi, érzékszervi vagy beszédfogyatékos, több fogyatékosság együttes előfordulása esetén halmozottan fogyatékos, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartásszabályozási zavarral) küzd/, mert csak ebben az esetben tudjuk figyelembe venni a tanulmányai során.Designed by simple wp themes.